nevjerojatno!

Nove fotografije glumice u ulozi princeze Diane: Mnogi su strepili kako će to odraditi, ali sličnost je očita!

Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: AFP) +0 Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Galerija

Kristen Stewart trenutačno snima film "Spencer" u kojem će utjeloviti princezu Dianu, a fotografi su je ulovili u prepoznatljivoj kombinaciji kakvu je nosila nikad prežaljena princeza.

Glumica Kristen Stewart radi puno parom na novom filmu "Spencer" u kojem će utjeloviti princezu Dianu, a objavljene su i najnovije fotografije sa snimanja. Upravo uloga Diane Spencer podijelila je njezine obožavatelje koji se već tjednima na internetu prepiru je li Kristen dobar izbor za tu ulogu ili nije.

Pogledaj i ovo Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Bit će zanimljivo Pogledajte zbog čega su ove scene dirnule svijet te malo koga ostavile ravnodušnim i zašto svi očekuju pravi spektal

Stewart je trenutačno u Njemačkoj, a fotografi su je ulovili dok je na sebi imala prepoznatljivu kombinaciju kakvu je nosila Lady Di. U crveno-zelenom sakou od tvida i ravnoj crnoj suknji Kristen se pripremala za snimanje, a sakrila se iza velikih sunčanih naočala. Vjerodostojnom frizurom pokazala je da je zaista nalik nikad prežaljenoj princezi.

Film režisera Pabla Larraina i autora Stevena Knighta usredočit će se na sporni vikend u Sandringhamu kada je Diana navodno donijela jednu od ključnih odluka za svoj brak, a uz Kristen u filmu će glumiti i Timothy Spall, Sally Hawkins te Sean Harris.

Bit će to prvi film o životu članova britanske kraljevske obitelji nakon serije "The Crown" na koju su stručnjaci, političari i obiteljski prijatelji upozorili da izvrće istinu, a oni najoštriji proglasili su je zlobnim napadom. Premijera filma trebala bi biti ove jeseni, no točan datum još nije objavljen.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene