Kristen Stewart je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u crnom grudnjaku i time iznenadila obožavatelje koji ne pamte kada su je vidjeli u takvom izdanju.

Galerija


Zvijezda "Sumrak sage" 30-godišnja glumica Kristen Stewart poznata je po svom osebujnom modnom stilu, bilo da se pojavljuje na crvenim tepisima ili u javnosti, isto kao i često drastičnim promjenama imidža. 

Vezani članci Kristen Stewart Nove fotografije glumice u ulozi princeze Diane: Mnogi su strepili kako će to odraditi, ali sličnost je očita! Princeza Diana i princ Charles Svi jedva čekaju novi film o princezi Diani, ali pojedinci već strepe i priča se da im se nikako neće svidjeti

U posljednje vrijeme najčešće je bila izbjegavala pokazivati svoju ženstvenu stranu, pa smo je viđali u neuglednim, ponekad i neurednim kombinacijama. Nosila je široku odjeću, kosu šišala na kratko, bila je bez šminke na licu i činilo se da je skroz odustala od sređivanja.

Upravo su zato njezine najnovije fotografije bile iznenađenje za sve i odluka da snima novu kampanju za jedan modni brend. Glumica je i sama na svom Instagramu podijelila selfie sa seta na kojem nosi samo grudnjak i otkopčanu košulju kratkih rukava. Lice joj je bilo našminkano, a kosa stilizirana. Izgleda doista besprijekorno i kao ona "stara Kristen" na koju smo bili navikli.

"Prekrasna si lutko", "Savršena", "Pusti dužu kosu", "Fascinantna promjena", "Puno si mi ljepša sada", "Koja je tajna tvoje ljepote", "Djevojko, prezgodna si da bi se na ulici odijevala kao muškarac, nemoj tratiti svoju ljepotu", poručili su joj njezini obožavatelji u komentarima.

Kristen je u jednom od nedavnih intervjua otkrila što joj je pomoglo da se osjeća bolje tijekom karantene zbog koronavirusa.

"Sređivala sam se svakog jutra i spremala kao da moram nekamo ići. Zbog toga sam se osjećala bolje. Bilo je perioda kada sam samo željela nositi stvari koje si odgovaraju uzorcima. Imam odijelo s leopard uzorkom koje je zapravo zabavno nositi po kući. Odijevala sam se u takve komplete ili svilu. Ali u osnovi kada izlazim nosim traperice i majice, van komforta svog doma", objasnila je Kristen.

Glumice je inače jedno od zaštitnih lica modne kuće Chanel i ima mnogo odjeće s njezinim potpisom ali priznaje kako nije dovoljno odvažna da ih sve nosi.

"Imam sve Chanelove komade. Ali ponekad samo prolazim pokraj njih. Imam jako puno torbi, haljina. Ne znam. Možda ako ću imati djecu će oni uskočiti i iskoristiti moju garderobu", izjavila je. ž

Kićina divna crna žena oglasila se nakon njegove smrti i odgovorila na kritike dušebrižnika