zahuktava se situacija?

Sprema se novi šok za kraljevsku obitelj? Mnogi su se čudili što je ova žena bila jako bliska s princom Philipom, pa se ovaj potez kraljici baš i neće svidjeti

Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Galerija

Penny Knatchbull bila je desetljećima bliska s princom Philipom, a mnogi su sumnjali da je među njima bilo nešto više od prijateljstva.

Produkcija serije "Kruna" navodno sprema veliki šok za britansku kraljevsku obitelj u novoj sezoni. Peta sezona popularne serije prikazat će detalje veze između pokojnog princa Philipa i aristokratkinje Penny Knatchbull, koja je inače 30 godina mlađa od njega. 68-godišnju Penny utjelovit će glumica Natascha McElhone, a sudeći po brojnim komentarima, cijela sezona se neće posebno svidjeti kraljevskoj obitelji.

Pogledaj i ovo Princeza Eugenie objasnila je i zašto Veliki ožiljak na leđima princeze zasjenio je kraljevsko vjenčanje, a ona je namjerno htjela pokazati uspomenu na strašno iskustvo iz djetinjstva

"Njihova bliskost godinama je izazivala čuđenje britanske javnosti te je bila uzrok navodima da imaju aferu, no Philip i Penny su oduvijek tvrdili da su samo prijatelji", rekao je izvor za The Sun. Izvor dodaje kako su tvorci popularne serije ocijenili da je ta veza itekako vrijenda pomnije istrage te su je zato ubacili u novu sezonu.

Buckinghamska palača nije komentirala navode o Penny, niti njezinoj ulozi u novoj sezoni serije.

Penny je inače godinama bila vrlo bliska prijateljica pokojnog princa, a navodno zna njegove tajne koje nije otkrio ni kraljici. Desetljećima su se družili, a upoznali su se 1974. godine dok je ona bila u vezi s Nortonom Knatchbullom, jednim od Philipovih najbližih prijatelja.

Posebno ih je zbližila tragedija koja je njezinu obitelj pogodila 1991. godine kada je od raka bubrega preminula njezina petogodišnja kćer Leonora. Philip je onda počeo zvati Penny na sva druženja, a Penny su britanski mediji nazivali Philipovom najvećom ljubavi nakon kraljice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene