Tek saznao za koronavirus

Nije imao pojma što se događa: Jedna od najvećih glumačkih zvijezda u potpunom šoku, objasnio gdje je bio

Jared Leto (Foto: Profimedia) Jared Leto (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto (Foto: Profimedia) +0 Jared Leto (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac i pjevač Jared Leto u ponedjeljak je izašao iz tihe meditacije i iznenadila ga je pandemija koronavirusa.

Pjevač i glumac Jared Leto (48) ostao je u šoku kada je saznao da je proglašena pandemija koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Žarko Batinović - 3 I dalje u komi... Poznati Splićanin i dalje se u bolnici bori za život, a njegov prijatelj posvetio mu je emotivnu objavu: "Ovo više stvarno nema smisla..."

Naime, Jared je bio 12 dana u pustinji odsječen od svijeta i provodio je vrijeme u tihoj meditaciji. Glumac se o svemu oglasio na Instagramu. "Opa. Prije 12 dana sam započeo tihu meditaciju u pustinji. Bili smo potpuno izolirani. Nije bilo mobitela, komunikacije i slično. Nismo imali pojma što se događa izvan ovog odmarališta", napisao je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Istaknuo je kako je u ponedjeljak izašao iz izolacije u potpuno drugačiji svijet koji je promijenjen zauvijek. "Šokantno. Dobivam poruke od prijatelja i obitelji iz cijelog svijeta te pokušavam pohvatati što se događa. Nadam se da ste vi i vaši dobro. Šaljem pozitivnu energiju svima. Ostanite kod kuće i pazite na sebe", istaknuo je Jared, frontmen benda 30 Seconds to Mars. 

Njegovi fanovi nisu uopće znali da je izoliran od svijeta i u tihoj meditaciji jer je imao unaprijed postavljeno da mu se objavljuju objave na Twitteru. 

Inače, pjevač bi trebao s bendom nastupiti u Hrvatskoj u kolovozu, no tko zna hoće li se to dogoditi s obzirom na stanje u svijetu. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Celebrity Poznata je po golišavim izdanjima, no za druženje s obitelji se pokrila, a evo i kako izgleda bez šminke

Jagoda Kumrić u problemima: "Što će mi baba reći kada ovo vidi?!" I Drugo ime ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene