Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez pohvalila se da je potpisala ugovor za show s Netflixom.

Galerija


Georgina Rodriguez (27) pohvalila se novim poslovnim uspjehom na Instagramu na čemu su joj mnogi čestitali, a među prvima je bio njezin zaručnik Cristiano Ronaldo (36). 

Vezani članci Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Ronaldo na poseban način obilježio veliki dan svoje Georgine, ne smeta mu ni što je zbog jednog detalja pao u drugi plan Ivana Rodriguez Ova dama sestra je bujne ljepotice za koju mnogi kažu da je jedna od najsretnijih žena na svijetu

"Vrlo sam uzbuđena i sretna zbog ovog novog projekta. Hvala vam obitelji!", napisala je manekenka uz kratki video u kojem joj je Netflix poželio dobrodošlicu. 

Naime, streaming servis je najavio nove španjolske serije, a među njima je docu-reality show čija će glavna zvijezda biti Georgina. Osmišljen je tako da kamere prate Ronaldovu zaručnicu danima i onda da to prikažu na Netflixu. 

Velikim uspjehom svoje drage se pohvalio i Cristiano na svom Instagram storyju, a i čestitao joj je ispod njezine objave. "Svaka čast, draga! Ponosan sam na tebe!", napisao je Ronaldo. 

Ovaj projekt je još jedan dokaz koliko je Georgini veza s nogotašem s kojim je od 2017. pomogla da se probije. Kad su se upoznali, radila je kao prodavačica u trgovini odjećom, a sad dobiva unosne ugovore s poznatim brendovima koje reklamira i na svom Instagramu na kojem ju prati 24.1 milijuna ljudi. 

Inače, prema pisanjima stranih medija Rodriguez dobiva i džeparac od Cristiana koji iznosi oko 100.000 dolara. Manekenka i nogometaš imaju kćer Alanu (3) te je on pomoću surogat majki dobio blizance, sina Matea i kćer Evu (3). Ronaldo ima i 10-godišnjeg sina Cristiana Ronalda Juniora. 

Severina poslije 17 godina progovorila o skandalu koji se i danas spominje: "Šest mjeseci nisam izašla iz kuće"

Brad Pitt napustio bolnicu u invalidskim kolicima, fotografije glumca u krhkom stanju zabrinule su njegove obožavatelje