Georgina Rodriguez često dijeli detalje iz svog raskošnog života, a ovoga puta na Instagramu se pohvalila naslovnicama časopisa koje sama krasi.

Galerija


Zaručnica Cristiana Ronalda, 27-godišnja Georgina Rodriguez, često na Instagramu dijeli detalje svog raskošnog stila života, a njezini pratitelji rijetko su zakinuti za svaki detalj. Tako je ovoga puta objavila niz fotografija iz privatnog aviona, no pažnju je skrenula na naslovnice časopisa koje krasi upravo ona.

Vezani članci Georgina Rodriguez Ronaldova Georgina objavila video u kojem ona nije zvijezda, prizor koji je podijelila topi srca Georgina Rodriguez Ronaldova Georgina odradila seksi snimanje, jedino što prekriva njezino golo tijelo na fotki je torbica

"Zahvalna", napisala je kratko u opisu fotografija koje je objavila. Mnogi su joj čestitali na postignutom, a stotine pratitelja ostavljale su joj emotikone srca u komentarima.

"Puno sam radila i žrtvovala se pa me svemir nagradio na najljepši mogući način: s prekrasnom obitelji", ispričala je Georgina za časopis In Style nedavno, a prisjetila se i svog života prije Ronalda. "Sada kada to mogu, najviše uživam u pomaganju drugima. Znam kako je spajati kraj s krajem na završetku mjeseca i suosjećam s ljudima zbog svojih skromnih početaka", dodala je atraktivna Argentinka.

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, gdje je dobila otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, dok su ostalih troje djece rodile surogat-majke.

Dugo se borio s viškom kilograma, nakon toga je nestao iz javnosti, a sad je snimljen prvi put nakon dvije godine

Skinula se do kraja za novu kampanju i zadivila izgledom, no stigla je pripremiti sve i za veliki dan svoje kćeri