Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez objavila je snimku njihove djece kako se zabavljaju u stanu u Torinu i prikupila više od četiri milijuna lajkova.

Galerija


Georgina Rodriguez (27) često dijeli golišave fotografije na Instagramu, a ponekad pokaže djeliće obiteljskog života s Christianom Ronaldom (36) i djecom. 

Vezani članci Cristiano Ronaldo i Geogrina Rodriguez s djecom Georgina pokazala što su ona i Ronaldo radili sami nakon što su proslavili njegov rođendan s djecom Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Ronaldo na poseban način obilježio veliki dan svoje Georgine, ne smeta mu ni što je zbog jednog detalja pao u drugi plan

"Ponosni tata. Najbolji strijelac ikad. Volimo te, Cristiano", napisala je Georgina. Nogometaševa zaručnica je objavila crnobijeli video na kojem se vidi kako plešu njena i Ronaldova kćerkica Alana (3) te njegovi blizanci, sin Mateo i Eva (3). 

Djeca su zaplesala na pjesmu "Ma'G" kolumbijskog reggaeton pjevača J Balvina dok je ponosni Cristiano to promatrao s kauča u društvu starijeg sina Cristiana Ronalda Juniora (10). Video je prikupio više od četiri milijuna lajkova, a među prvima ga je komentirao Ronaldo koji je stavio tek emotikon srca i ruku prekriženih za molitvu što se svidjelo oko 11.000 ljudi. 

Snimku je komentirao i pjevač J Balvin samo s emotikonom srca. "Dragocjena obitelj", "Divan video", "Tako slatko", napisali su Georginini pratitelji. 

Osim preslatkog prizora dječjeg plesa, mnogima je privukao pažnju i raskošan dom Cristiana i njegove zaručnice u Torinu. Iza velikog televizijskog ekrana u stanu se pruža divan pogled na talijanski grad.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov postali roditelji, pjevačica je rodila sina!

Pogledajte kako to izgleda kad se jedna od najljepših plavuša pretvori u crnku, na sreću, promjena je samo privremena