Film "The White Tiger" snimljen je prema istoimenom romanu Aravinda Adigae, a među producentima je i glumica Priyanka Chopra.

Galerija


Film "The White Tiger" osvojio je gledatelje diljem svijeta, a pogledalo ga je više od 27 milijuna kućanstava otkad je izašao sredinom siječnja. 

Vezani članci Priyanka Chopra U utrci za Oscare je bosanski film o užasima Srebrenice, najviše nominacija ima "Mank", njih čak 10, a postumno je nominiran Chadwick Boseman Priyanka Chopra Jedna od najljepših žena izašla iz kuće bez glamura i bez šminke i pokazala da joj ta titula pristaje i nakon 21 godine

Kriminalistička drama, koja se temelji na istoimenom bestselleru New York Timesa Aravinda Adigae, na prvom je mjestu na Netflixu u 64 zemlje i u njoj glumi Priyanka Chopra. Glumica je i producirala film skupa s redateljem Raminom Bahranijem i Mukulom Deoraom. 

Radnja prati ambicioznog indijskog vozača koji koristi svoju pamet i lukavost kako bi pobjegao od siromaštva i postao dio više klase. Uz Priyanku glavne uloge tumače Adarsh Gourav i Rajkummar Rao.

Chopru je oduševila vijest o gledanosti filma i podijelila je emotivnu objavu na Instagramu.

"Toliko sam emotivna kad vidim otkrivanje i prihvaćanje ove briljantne i nevjerojatne priče", napisala je glumica. 

Nives otputovala u malo toplije krajeve i odmah se skinula u badić, fotkom je podigla i temperaturu na Instagramu