Ovo će biti dobro!

Poznati ljepotan ostavio sve u nevjerici nakon drastične transformacije, nema šanse da ga prepoznate!

Bradley Cooper Bradley Cooper Netflix/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper Leonard Bernstein Leonard Bernstein Bradley Cooper Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Zoe Saldana (Foto: AFP) Bradley Cooper i Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +17 Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Bradley Cooper osvanuo je neprepoznatljiv u ulozi Leonarda Bernsteina, slavnog glazbenika kojeg će utjeloviti u njegovu biografskom filmu.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja, glumac Bradley Cooper osvanuo je u potpunosti neprepoznatljiv nakon transformacije za svoju novu ulogu i to onu slavnog skladatelja Leonarda Bernsteina.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Nema više skrivanja! Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

Netflix je naime objavio prve fotografije sa snimanja nadolazećeg biografskog filma o Bernstainovu životu, a 47-godišnji Bradley izgleda kao njegova vjerna preslika i na prvi ga pogled nije moguće prepoznati. Osim što glumi Bradley i režira projekt u kojem će uz njega glumiti i Carey Mulligan, Maya Hawke i Matt Bomer. Cooperovo lice na njima izgleda naborano i ostarjelo, kosa sijeda, a ten preplanuo za što se pobrinuo vrhunski tim vizažista i frizera.

Objavljene su i Bradleyjeve fotografije u ulozi kao Bernsteina u nešto mlađim godinama na kojima izgleda kao Bradley kojeg znamo, a one ga prikazuju s Carey koja u filmu glumi Bernsteinovu suprugu Feliciju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Film (@netflixfilm)

U središtu radnje nalazi se priča o legendi Broadwaya, njegovom životu iza kulisa i njegovoj vezi s Felicijom Montealegre, koja je ostala s njim cijeli život unatoč tome što je znala da je gay. Leonardova i Felicijina veza trajala je više od 30 godina, od njihovog prvog susreta 1946. godine, zaruke, 25-godišnjeg braka i troje djece dok se Bernstein cijelo to vrijeme borio sa vlastitom seksualnošću.

Maya Hawke pridružila se glumačkoj ekipi i glumit će Jamie Bernstein, Leonardovu i Felicijinu kćer, dok će Jeremy Strong igrati Johna Gruena, autora koji je napisao njegovu biografiju naziva "Privatni svijet Leonarda Bernsteina".

Snimanje je počelo u svibnju u New Yorku, a producenti su Bradley Cooper, Martin Scorsese, Steven Spielberg, Kristie Macosko Krieger, Fred Berner i Amy Durning.

Leonard Bernstein bio je glazbeni znalac i radio je kao skladatelj, pijanist i dirigent koji je tijekom svoje karijere nagrađen sa sedam nagrada Emmy, dva Tonyja i 16 Grammyja.

Umro je 1990. godine od posljedica srčanog udara samo pet dana nakon što se povukao iz dirigiranja.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gemma Owen s roditeljima Gemma Owen - 5 Gemma Owen - 4 Gemma Owen - 1 +4 Gemma Owen - 2 Zanimljivosti Kći legendarnog nogometaša ulazi u show pun seksa i eksplicitnih scena: "Mislim da tata neće biti sretan"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Peta Wilson Peta Wilson Peta Wilson Peta Wilson +0 Peta Wilson Nekad i sad Pamtimo je kao fatalnu plavušu, nije joj mogao odoljeti ni Putin, a pogledajte kako danas izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene