zbunio prolaznike

Zgodni šarmer zaprepastio transformacijom: Duža kosa i brada za izdanje u kojem ga nikad ne bi mogli ni zamisliti

Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) +0 Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Galerija

Bradley Cooper snimljen je u neprepoznatljivom izdanju na snimanju novog filma u San Fernandu.

Holivudski glumac Bradley Cooper vratio se konačno svojim glumačkim obavezama i snimanju, i to u izdanju u kojem ga nismo mogli ni zamisliti, a u kojem je viđen na snimanju filma inspiriranim životom Jona Petersa kojeg će on i utjeloviti. 

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Nema više skrivanja! Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

45-godišnji Bradley se očito dobro zabavlja na snimanju novog projekta redatelja Paula Thomasa Andersona, o kojem se zapravo malo toga zna, osim da se snima u San Fernandu i da se radnja odvija 70-ih godina.

Glumac se potpuno uživio u svoju ulogu, a kako i ne bi s obzirom na to da uz pomoć vizažista i ostale ekipe nevjerojatno nalikuje Petersu. Snimljen je s novom dužom frizurom i bradom kako bi se u potpunosti uklopio u tadašnji stil.

Posljednje fotografije sa seta otkrivaju da će neke scene biti poprilično napete, obzirom da je glumac snimljen prekriven umjetnom krvi i u poderanoj odjeći.

Inače, Jon Peters radio je u obiteljskom frizerskom salonu na Rodeu Driveu kada je 1973. godine upoznao glumicu Barbru Streisand za koju je zapravo dizajnirao periku koju je nosila u komediji "For Pete's Sake".

Nakon što su se upoznali započeli su vezu koja je trajala do 1982. godine, a za to vrijeme Jon je počeo raditi kao producent. Producirao je njezin studijski album "Butterfly", a zaslužan je i za Barbrin film "A Star Is Born", čiji je remake Bradley snimio 2018. godine s Lady Gagom u glavnoj ulozi. Nedavno je plijenio pažnju s rekordno kratkim brakom s Pamelom Anderson. 

Nakon odrađenog snimanja Bradley se svojim mercedesom otputio kolegici Jennifer Garner s kojom ga mediji u posljednje vrijeme sve više povezuju i pišu o njihovoj romansi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) +0 Adele (Foto: AFP) Celebrity Adele istaknula nevjerojatnu novu figuru u zanimljivom badiću, ali umjesto da je hvale, napadaju je sa svih strana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene