Bradley Cooper snimljen je u neprepoznatljivom izdanju na snimanju novog filma u San Fernandu.

Galerija


Holivudski glumac Bradley Cooper vratio se konačno svojim glumačkim obavezama i snimanju, i to u izdanju u kojem ga nismo mogli ni zamisliti, a u kojem je viđen na snimanju filma inspiriranim životom Jona Petersa kojeg će on i utjeloviti. 

Vezani članci Jennifer Garner Dok svi bruje o njezinoj vezi s glumcem zbog kojeg joj je bivši ludio od ljubomore, ona se bacila na malo drugačiji posao Scena iz filma Psi rata Morao je smršaviti 20 kilograma za ulogu čovjeka koji je potpisao milijunski ugovor s Pentagonom

45-godišnji Bradley se očito dobro zabavlja na snimanju novog projekta redatelja Paula Thomasa Andersona, o kojem se zapravo malo toga zna, osim da se snima u San Fernandu i da se radnja odvija 70-ih godina.

Glumac se potpuno uživio u svoju ulogu, a kako i ne bi s obzirom na to da uz pomoć vizažista i ostale ekipe nevjerojatno nalikuje Petersu. Snimljen je s novom dužom frizurom i bradom kako bi se u potpunosti uklopio u tadašnji stil.

Posljednje fotografije sa seta otkrivaju da će neke scene biti poprilično napete, obzirom da je glumac snimljen prekriven umjetnom krvi i u poderanoj odjeći.

Inače, Jon Peters radio je u obiteljskom frizerskom salonu na Rodeu Driveu kada je 1973. godine upoznao glumicu Barbru Streisand za koju je zapravo dizajnirao periku koju je nosila u komediji "For Pete's Sake".

Nakon što su se upoznali započeli su vezu koja je trajala do 1982. godine, a za to vrijeme Jon je počeo raditi kao producent. Producirao je njezin studijski album "Butterfly", a zaslužan je i za Barbrin film "A Star Is Born", čiji je remake Bradley snimio 2018. godine s Lady Gagom u glavnoj ulozi. Nedavno je plijenio pažnju s rekordno kratkim brakom s Pamelom Anderson. 

Nakon odrađenog snimanja Bradley se svojim mercedesom otputio kolegici Jennifer Garner s kojom ga mediji u posljednje vrijeme sve više povezuju i pišu o njihovoj romansi.

Adele istaknula nevjerojatnu novu figuru u zanimljivom badiću, ali umjesto da je hvale, napadaju je sa svih strana