Brad Pitt bio je prezenter za kategoriju najbolje sporedne glumice, a u centru pažnje bio je zbog svog imidža i dobitnice Youn Yug Jung, koja je fletrovala s njim.

Galerija


57-godišnji Brad Pitt bio je na 93. dodjeli Oscara prezenter za kategoriju najbolje sporedne glumice, a mnogi se slažu da je odlično izgledao i da samo njemu može proći takav imidž. 

Vezani članci Andra Day Na Oscarima je bila prava atrakcija zbog haljine koju je nosila, a čini se da se za nju tada zagrijao i Brad Pitt Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari

Naime, Pitt je imao klasično crno odijelo, no isticala se njegova frizura. Glumac je imao kosu svezanu u repić i dobio mnoge komplimente zbog svoje jednostavnosti i opuštenog izgleda.  

Zbog toga je postao hit i na Twitteru, a reakcije korisnika te društvene mreže su urnebesne. 

"Moja ljubav prema filmovima počela je kada sam išao u lokalno drive-in kino i gledao Clinta Eastwooda i Godzillu", ispričao je Brad, koji je na prošloj, 92. dodjeli Oscara osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu "Once Upon a Time in Hollywood". 

Gledatelje je zabavio i trenutak kada je Pitt uručio zlatni kipić 73-godišnjoj Youn Yuh Jung. Naime, južnokorejska glumica flertovala je s Bradom. 

"Gospodine Brade Pitte, drago mi je što sam vas napokon upoznala. Gdje ste vi bili dok smo snimali?" rekla je Youn u svom govoru i nasmijala sve okupljene, a postala je i hit na društvenim mrežama.

Naočitom glumcu nije zamjerila ni što joj je krivo izgovorio ime tijekom dodjele. Njezin govor odnio je titulu najboljega na svečanoj ceremoniji. 

Pretužna vijest pogodila obitelj bivšeg nogometaša: Preminula njegova osmomjesečna kći poslije borbe s leukemijom

Zbog seksi crvenog kostima od lateksa našoj glumici nema tko se nije javio: ''Znači, slom šipke! Brutalna si, goriš!''