Odbila mu pomoći?

Saga s ocem Meghan Markle se nastavlja: Thomas je od kćeri prije kraljevskog vjenčanja tražio novac?

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Doria Ragland (Foto: Getty Images) Doria Ragland (Foto: Profimedia) +0 Doria Ragland (Foto: Profimedia) Galerija

Nakon što je priznao da je u suradnji s paparazzom snimio lažne fotografije za koje je bio plaćen, sada su se pojavili napisi da je Thomas Markle, otac Meghan Markle, od kćeri tražio novac prije samog vjenčanja.

Ni dva tjedna nakon kraljevskog vjenčanja ne prestaje zanimanje medija za Thomasa Marklea, oca Meghan Markle, koji ju je trebao dopratiti do oltara, ali je od toga ipak odustao zbog zdravstvenih problema. No strani mediji sada pišu da je do njegova odustajanja od odlaska na svadbu došlo zato što je Thomas od kćeri prije kraljevskog vjenčanja tražio novac. Navodno ju je kontaktirao čak dva puta, a ona mu je odbila pomoći.

Pogledaj i ovo Victoria Beckham, David Beckham (Foto: Getty Images) Nije joj bilo do smijeha A zato je Victoria djelovala namrgođeno? Noć prije kraljevskog vjenčanja David Beckham malo se opustio

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No Thomas sada takve tvrdnje odbacuje i kaže da novac nikad nije bio tema njihovih razgovora, ali je za portal TMZ da bi mu Meghan sigurno izašla ususret kada bi to bilo potrebno.

Doria Ragland (Foto: Getty Images) Doria Ragland (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Thomas se dva dana prije vjenčanja podvrgnuo operaciji srca, nakon čega se oporavljao od operativnog zahvata, a sljedeći tjedan ima zakazanu kontrolu.

Thomas je u centar pažnje došao nakon što je otkriveno da je u suradnji s paparazzom snimio lažne fotografije te za to bio plaćen, nakon čega se zbog svog postupka javno ispričao. Jedini član Meghanine obitelji koji je bio na njezinu vjenčanju s princem Harryjem bila je njezina majka Doria Ragland.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene