Nakon što je priznao da je u suradnji s paparazzom snimio lažne fotografije za koje je bio plaćen, sada su se pojavili napisi da je Thomas Markle, otac Meghan Markle, od kćeri tražio novac prije samog vjenčanja.

Galerija


Ni dva tjedna nakon kraljevskog vjenčanja ne prestaje zanimanje medija za Thomasa Marklea, oca Meghan Markle, koji ju je trebao dopratiti do oltara, ali je od toga ipak odustao zbog zdravstvenih problema. No strani mediji sada pišu da je do njegova odustajanja od odlaska na svadbu došlo zato što je Thomas od kćeri prije kraljevskog vjenčanja tražio novac. Navodno ju je kontaktirao čak dva puta, a ona mu je odbila pomoći.

Thomas Markle (Foto: Profimedia)
Thomas Markle (Foto: Profimedia)

Vezani članci Victoria Beckham, David Beckham (Foto: Getty Images) A zato je Victoria djelovala namrgođeno? Noć prije kraljevskog vjenčanja David Beckham malo se opustio Meghan Markle (Foto: Getty Images) Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu

No Thomas sada takve tvrdnje odbacuje i kaže da novac nikad nije bio tema njihovih razgovora, ali je za portal TMZ da bi mu Meghan sigurno izašla ususret kada bi to bilo potrebno.

Doria Ragland (Foto: Getty Images)
Doria Ragland (Foto: Getty Images)

Thomas se dva dana prije vjenčanja podvrgnuo operaciji srca, nakon čega se oporavljao od operativnog zahvata, a sljedeći tjedan ima zakazanu kontrolu.

Thomas je u centar pažnje došao nakon što je otkriveno da je u suradnji s paparazzom snimio lažne fotografije te za to bio plaćen, nakon čega se zbog svog postupka javno ispričao. Jedini član Meghanine obitelji koji je bio na njezinu vjenčanju s princem Harryjem bila je njezina majka Doria Ragland.