Meghan Markle i princ Harry vjenčali su se u subotu u Windsoru. Njezin otac Thomas Markle nije mogao doći na vjenčanje, a jedina članica obitelji koja je bila uz nju bila je njezina majka Doria Ragland.

Galerija


I nekoliko dana nakon kraljevskog vjenčanja, sve su oči uprte u slavnu obitelj te njihove bliže i daljnje članove.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Getty Images) Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu Meghan Markle (Foto: Pixsell) Znat ćemo svaki korak: Ovo je Meghan Markle dobila nakon udaje za princa Harryja

Rezimiraju se događaji, otkrivaju se detalji, a u centru pažnje i dalje je Thomas Markle, otac Meghan Markle, koji nije došao na vjenčanje svoje kćeri zbog srčanih problema. Fotografi su ga tako u ponedjeljak snimili prvi put otkako se njegova kćer udala za princa Harryja. Naime, Thomas je prošli tjedan u srijedu primljen u bolnicu u Meksiku, gdje je bio na operaciji srca. Iako je prvo bilo najavljeno da će kćer Meghan dopratiti do oltara, Thomas je dolazak na vjenčanje otkazao u zadnji tren, pa je njegovu ulogu preuzeo princ Charles.

Thomas Markle (Foto: Profimedia)
Thomas Markle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No ako je suditi prema fotografijama u medijima, ovaj 73-godišnjak ne pridržava se svih liječničkih savjeta poslije operacije koju je prošao, s obzirom na to da su fotografi zabilježili da se u Starbucksu počastio Frapuccinom krcatim čokoladom i šlagom.

Thomas Markle (Foto: Profimedia)
Meghan Markle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Jedini član Meghanine obitelji koji je prisustvovao njezinu vjenčanju bila je majka Doria, koja je cijelu ceremoniju emotivno proživljavala, a Thomas je samo za medije prokomentirao kako je njegova kći izgledala predivno te da novom bračnom paru želi svu sreću.

Thomas Markle (Foto: Profimedia)
Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Foto: Afp

''Zauvijek ću žaliti što nisam mogao biti tamo'', zaključio je za TMZ.

Princ Harry i Meghan vjenčali su se u subotu pred 600 uzvanika, a njihovu izmjenu zavjeta pratile su milijarde ljudi diljem svijeta.