Zaljubljen do ušiju

Vjenčali su se prije četiri mjeseca: Slavni glumac s 33 godine mlađom suprugom u 70. godini čeka dijete

Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Getty Images) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Getty Images) Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere (Foto: Getty Images) +0 Richard Gere (Foto: Getty) Galerija

Richard Gere i Alejandra Silva vjenčali su se ove godine u travnju, a iz prošlih brakova oboje imaju po jedno dijete.

Poslije četiri godine veze, Richard Gere u travnju ove godine oženio je 35-godišnju Alejandru Silvu. A kako pišu ugledni španjolski mediji, samo četiri mjeseca od vjenčanja saznali su i da čekaju dijete. Zvijezdi filma ''Zgodna žena'', koji će za samo tri tjedna proslaviti 69. rođendan, bit će to drugo dijete, a prvo s Alejandrom.

Pogledaj i ovo Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Bio je san mnogih dama Omiljeni šarmer uspio je osvojiti 33 godine mlađu ljepoticu, a njihova ljubavna priča zaista je neobična!

S bivšom suprugom Carey Lowell ima 18-godišnjeg sina Homera.

Kad su se Richard i Alejandra upoznali, on je još bio u braku s Lowell, a ona je bila usred brakorazvodne parnice od mogula u području rudarstva Govinda Friedlanda, s kojim ima šestogodišnjeg sina Alberta.

Par je prvi put u javnosti viđen u rujnu 2016. godine na humanitarnom događanju, a na takvim projektima oboje su jako aktivni.

Iako svoju intimu čuvaju od očiju javnosti i o privatnom životu ne vole govoriti, Gere je nakon vjenčanja samo kratko izjavio da je najsretniji čovjek u svemiru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene