Richard Gere i Alejandra Silva upoznali su se dok je on još bio u braku s Carey Lowell, a ona usred brakorazvodne parnice s Govindom Friedlandom

Galerija


Richard Gere već je tri godine u vezi s Alejandrom Silvom, a za sljedeći mjesec zakazali su vjenčanje. Zvijezda filma ''Zgodna žena'' i njegova 33 godine mlađa djevojka vjenčat će se 5. svibnja u Washingtonu.

Legendarnom glumcu, koji je poznat po tome da je osvajao neke od najljepših žena na svijetu, to će biti treće vjenčanje. Od 1991. do 1995. bio je u braku sa Cindy Crawfrod, a od 2002. do 2006. s modelom Carey Lowell. S Carey ima i 17 godišnjeg sina Homera.

Richard Gere (Foto: Getty Images)
Richard Gere (Foto: Getty Images)

Alejandri će ovo biti drugo vjenčanje. Kad je upoznala Richarda, bila je usred brakorazvodne parnice od mogula u području rudarstva Govinda Friedlanda s kojim ima šestogodišnjeg sina Alberta.


Kad je upoznala Richarda on je još bio u braku s Lowell. S glumcem je prvi put u javnosti viđena u rujnu 2016. godine na humanitarnom događanju, a oboje su na takvim projektima jako aktivni.

 

A post shared by Alejandra Silva (@alejandra_silva__) on

Alejandrin otac je inače Ignacio Silva, bivši financijski potpredsjednik nogometnog giganta Real Madrida.

Richard i Alejandra medije izbjegavaju, ali su ih paparazzi prošle godine snimili na odmoru u Italiji gdje su uživali u zajednički provedenom vremenu. Iako je razlika u godinama između njih poprilična, jedno je sigurno - njima je dobro zajedno, pa im to ni nije bitno.

 

 

 

 

 

 

A post shared by Alejandra Silva (@alejandra_silva__) on