Poznati su po ulogama dobrih likova, no u njihovom slučaju stvarnost i gluma su dvije potpune suprotnosti. Ovi glumci nemaju nikakvih sličnosti sa svojim likovima.


Slavni prodaju sebe i svoj talent, što znači da trebaju biti šarmantni i ugodni. No, neke zvijezde su daleko od ugodnih i šarmantnih. To je samo još jedna uloga koju igraju pred javnošću.

Will Smith

Will Smith (FOTO: Getty)

Tko ne može voljeti Willa Smitha? Sigurno se sjećate kada je Aunt Viv magično zamijenjena drugom glumicom, a priča iza te zamijene i nije neka tajna. Originalna Aunt Viv, Janet Hubert, izjavila je kako je slavni glumac bio egoističan i bezobrazan na snimanju dok je ona pokušavala biti profesionalna. U jednom intervjuu 2011. godine izjavila je kako nikada neće biti ponovnog okupljanja, te da ne misli ništa raditi s 'kretenom' kao što je Will Smith.

Bob Saget

Bob Saget (FOTO: Getty)

Slavni tata Bob Saget iz serije 'Puna kuća' nakon televizije okušao se kao komičar. Niti jedna tema za Boba nije tabu i reći će bilo što kako bi šokirao i nasmijao svoju publiku. Sageta se opisuje kao osobu koja nema filtera i koji će reći sve što mu padne na pamet, a poznat je i po ispadima i groznom ponašanju.

Pročitajte i što slavni rade na društvenim mrežama kada prekinu vezu.

Bill Cosby

Bill Cosby (FOTO: Getty)

Mnogi su odrasli uz Dr. Heathcliffa Huxtablea kojeg je utjelovio Bill Cosby, ali malo tko će ga se danas sjećati po toj ulozi. O njemu se godinama pričalo kako je drogirao i silovao žene, a ove godine će mu se i zbog toga suditi. Cosby je navodno silovao više od 50 žena tijekom svoje karijere, od kojih su neke bile i maloljetne djevojke.

Pročitajte i kako se glumica Mirjana Karanović obračunala s publikom.