444598
444598
444598
444598
444598

LJUTA KAO RIS Pogledajte kako je glumica prekinula predstavu i obračunala se s publikom

Mirjana Karanović nije mogla podnijeti buku 'slučajnih' posjetitelja... i sve je snimljeno.

 
 
 
 
Mirjana Karanović (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)
Mirjana Karanović (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)

Glimica Mirjana Karanović jednostavno je izgubila kontrolu. Usred predstave u Budvi u jednom su trenutku 'neželjeni posjetitelji' počeli stvarati buku zbog čega je bilo nemoguće igrati predstavu.

Mirjana je odlučila predstavu prekinuti i obračunati se s nekulturnom publikom. Izašla je među njih i umirila ih. Ostatak publike ju je podržao pa se predstava ipak nastavila, prenosi cdm.me.

'Što je bilo, što je problem, što to radite' čuje se kako ljutito viče glumica nakon čega je dobila golem pljesak onih koji su pratili predstavu.

Niže u video pogledajte kako je to izgledalo kada se legendarna glumica Mirjana Karanović razljutila.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se