Zamjena glumaca

POPULARNE SERIJE Zašto su zapravo ovi glumci bili zamijenjeni?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekada se međusobno glumci jednostavno ne slažu ili druge obaveze prevladaju, a ovi glumci su iz tih razloga bili zamijenjeni u popularnim serijama.

Odustajanje od jednog projekta zbog rada na drugom, svađe na setu, javno blaćenje kolega i vlastitih uloga ili problemi s ovisnošću nisu ništa novo u svijetu showbiza. Tako su se i ovi glumci našli na našoj listi onih koji su bili zamijenjeni svojim kolegama.

Pogledaj i ovo showbuzz TOTALNA PREOBRAZBA Nemoguće ih je prepoznati: Drastične transformacije koje se ne zaboravljaju

Princ iz Bel-Aira

U originalnoj postavi tetu Willa Smitha glumila je Janet Hubert. No, nakon samo tri sezone dobila je otkaz. Navodno da se nije svidjela zvijezdi serije, Smithu te je godinama bilo nesuglasica između njih dvoje na setu. Također, bilo je teško postići dogovor s njom oko produženja ugovora i plaće, stoga je jednostavnije bilo ju zamijeniti drugom glumicom, Daphne Maxwell Reid.

Lude 70-e

Lisa Robin Kelly čak pet godina je glumila Laurie Forman, stariju sestru glavnog lika Erica Formana. Publika ju je toliko obožavala da su joj producenti i povećali broj gostovanja, ali Robin Kelly je imala problema s ovisnošću o alkoholu, te je to utjecalo da odluku da ju se u zadnje dvije sezone emitiranja zamijeni s Christinom Moore. Prije tri godine Robin Kelly preminula je od predoziranja.

Igra prijestolja

Uloga Daaria Naharisa prvotno je pripala Edu Skreinu, koji je u samo tri epizode glumio ovog lika. Usprkos glasinama da je glumac otišao iz serije zbog snimanja jednog drugog projekta, sam Skrein je to negirao, rekavši da se radilo o raznim politikama na setu. Zamijenio ga je Michiel Huisman, koji još uvijek glumi u seriji.

Roseanne

Pet godina glumila je Becky, najstariju kćer Roseanne Barr i Johna Goodmana, no Lecy Goranson odlučila je pohađati ugledni fakultet Vassar, te više nije imala vremena za cjelodnevna snimanja. U početku su se i Lecy i producenti trudili nastaviti suradnju, ali jednostavno je na kraju morala biti zamijenjena sa Sarom Chalke, koja je danas najpoznatija po seriji 'Stažisti'.

Family Guy

U prvoj sezoni Lacey Chabert posudila je svoj glas liku Meg Griffin, no zbog mnogobrojnih obaveza u seriji 'Party of Five', u kojoj je tumačila jednu od glavnih uloga, morala je odustati od ovog angažmana. Tako ju je 1999. zamijenila popularna Mila Kunis, koja još uvijek posuđuje svoj glas Meg. Osim odlične filmske karijere, Kunis se prošle godine udala za Ashtona Kuchtera.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene