Ni sjena sebe samog

ŠTO JE NAPRAVIO OD SEBE - u 46. izgleda zapušteno i izmoreno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bio je jedan od najomiljenijih likova mega popularne serije, a onda mu je slava 'udarila u glavu' pa je krenuo potpuno krivim putem.

Matthew Perry utjelovio je jedan od najpopularnijih likova serije 'Prijatelji' Chandlera Binga. Djevojke su uzdisale za zgodnim i zabavnim maldićem, ali ovisnost o drogama i alkoholu učinila je svoje. Matthew danas ima 46 godina, ali na novim fotografijama izgleda daleko starije. Zapušten, neobrijan, gotovo neprepoznatljiv.

Pogledaj i ovo Julia Roberts i Matthew Perry - 2 Raščupan i zapušten Omiljeni Chandler uhvaćen u izlasku s ljepoticom koja neodoljivo podsjeća na njegovu slavnu bivšu, ali ni za tu se prigodu nije uspio urediti!

Napokon poznata tajna iz 90-ih s kojom se borio na vrhuncu slave!

Perry trenutno boravi u Londonu gdje se priprema za svoju autorsku predstavu 'Kraj čežnje' koja će imati premijeru 2. veljače. Perry kaže kako je uzbuđen jer je prošlo već 12 godina od kako je zadnji put igrao u toj predstavi.

Ipak medije je daleko više zanimalo što se s njim događa, jer, ruku na srce, od onog zgodnog dečka ostala je tek sjena. Matthew je nekoliko puta bio na odvikavanju od tableta i alkohola, a sve to ostavilo je trag na njegovoj karijeri koja je krenula nizbrdo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene