Grijesi iz prošlosti

Napokon poznata tajna iz 90-ih s kojom se borio na vrhuncu slave!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Matthew Perry otvorio se o problemima s kojima se suočavao tijekom najuspješnijeg razdoblja u svom životu. Riječ je, naravno, o periodu dok je glumio u popularnim Prijateljima.

Matthew Perry je napokon priznao svoju ovisnost o alkoholu i opijatima. S vremenom je, priznaje, postao stručnjak u skrivanju svoje ovisnosti od kolega glumaca - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Davida Schwimmera, Matta LeBlanca i Lise Kudrow.

Pogledaj i ovo David Schwimmer i Matthew Perry - 4 "obitelj od šest stranaca" Poslije više od dva tjedna šutnje legendarni Ross objavio je najdražu fotografiju s Chandlerom pa dirnuo sve do suza

'Većinom se radilo o alkoholu, ali i opijatima. Mislim da sam bio prilično dobar u skrivanju svoje tajne', izjavio je 43-godišnji glumac koji je 1997. godine prošao 28-dnevni program odvikavanja od vicodina.

>> 'Prijatelji' napokon na okupu – snimili i novi video!

Na rehabilitaciju je opet upućen 2001. godine kako bi se riješio ovisnosti od vicodina i metadona, kao i amfetamina i alkohola.

'Strah me i pogledati fotografije na kojima se nalazim iz tog razdoblja. Bio sam bolestan čovjek', izjavio je Perry koji je u Prijateljima glumio poznatog Chandlera. Snimanje, koje je počela 1994. godine, trajalo je deset godina, a Perry je postalo jedno od omiljenih američkih lica.

Nakon što se izliječio, Perry je odlučio pomagati ovisnicima. Svoj dom u Malibuu pretvorio je u centar u kojem se ovisnici liječe i pripremaju za povratak u stvarni svijet.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene