30 godina pakla

Zvijezda 'Prijatelja': 'Ne možeš biti ovisan o drogama 30 godina i sve riješiti u 28 dana'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bio je ovisnik o drogama 30 godina, ali uspio je promijeniti svoj život. Sada želi svojim iskustvom pomagati drugima s istim prolemima.

Matthew Perry otvoreno je progovorio o svojoj ovisnosti o drogama koja je trajala punih 30 godina. Matthew je sretan i ponosan što se uspio izvući iz pakla droge i sada svoja iskustva želi podijeliti s onima kojima je potrebna pomoć.

Pogledaj i ovo Julia Roberts i Matthew Perry - 2 Raščupan i zapušten Omiljeni Chandler uhvaćen u izlasku s ljepoticom koja neodoljivo podsjeća na njegovu slavnu bivšu, ali ni za tu se prigodu nije uspio urediti!

'Ja sam osoba koja jako voli privatnost, ali bio sam u TV seriji koju je gledalo 30 milijuna ljudi. Upravo zato su svi znali što se samnom događa', rekao je Matthew.

Napokon riješena zagonetka stara 13 godina!

Perry se dva puta liječio u klinikama za odvikavanje: 'Ne možete 30 godina biti ovisni o drogama i sve riješiti u 28 dana'.

Glumac sada pomaže centrima za rehabilitaciju i onima kojima je pomoć potrebna kao što je i njemu bila: 'Bio sam ponosan kada sam vidio kakve napore ljudi ulažu. Postati trijezan i čist nije ni malo lako'.

Glumac je naglasio kako mu slava u ovom slučaju samo pomaže. 'Da mi netko tko ima problema s ovisnošću priđe i zatraži pomoć, ja bih mu je mogao pružiti'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene