Heather Locklear nekoliko posljednjih godina bori se s ovisnošću, a sudeći prema najnovijim vijestima, ne ide joj najbolje.

Galerija


Tek što je nedavno izašla iz pritvora i psihijatrijske ustanove, američka glumica Heather Locklear ponovno se našla u novim problemima. Zbog sumnje na predoziranje ponovno je hospitalizirana. TMZ prenosi kako je završila u bolnici kako bi dobila svu potrebnu pomoć i kako bi joj stanje održali stabilnim. 

Heather Locklear (Foto: Profimedia)
Heather Locklear (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Vezani članci Špijun, ilustracija Uhićeni kapetan talijanske mornarice za ozbiljna kaznena djela vezana uz špijunažu i državnu sigurnost Heather Locklear (Foto: Profimedia) Bila je predivna plavuša i zvijezda malih ekrana, a onda je sve prokockala zbog ovisnosti

Nekoliko sati prije navedenog incidenta policija i hitna služba bile su pozvane u glumičin dom, gdje ih je Heather fizički napala, pa je završila u pritvoru. Zahvaljujući plaćenoj jamčevini u iznosu od 20 tisuća dolara, bila je puštena kući. 

Heather Locklear (Foto: Profimedia)
Heather Locklear (Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL) Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Podsjećamo, glumica je prije samo deset dana završila u pritvoru i na psihijatrijskoj procjeni jer je pijana napala vlastite roditelje i prijetila samoubojstvom.