Nikako da se smiri

Tužna fotografija po tko zna koji put uhićene glumice čijoj su se ljepoti nekad svi divili

Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) +0 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Galerija

Heather Locklear nekoliko posljednjih godina bori se s ovisnošću, a sudeći prema najnovijim vijestima, ne ide joj najbolje.

Tek što je nedavno izašla iz pritvora i psihijatrijske ustanove, američka glumica Heather Locklear ponovno se našla u novim problemima. Zbog sumnje na predoziranje ponovno je hospitalizirana. TMZ prenosi kako je završila u bolnici kako bi dobila svu potrebnu pomoć i kako bi joj stanje održali stabilnim. 

Pogledaj i ovo Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) nekadašnja ljepotica Prvi put u javnosti u šest mjeseci: Iznenadila zaokretom u svom životu, a neke je zbunio izostanak posebnog detalja

Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Nekoliko sati prije navedenog incidenta policija i hitna služba bile su pozvane u glumičin dom, gdje ih je Heather fizički napala, pa je završila u pritvoru. Zahvaljujući plaćenoj jamčevini u iznosu od 20 tisuća dolara, bila je puštena kući. 

Podsjećamo, glumica je prije samo deset dana završila u pritvoru i na psihijatrijskoj procjeni jer je pijana napala vlastite roditelje i prijetila samoubojstvom. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene