Heather Locklear zadnjih mjeseci ima puno problema sa zakonom.

Galerija


Heather Locklear, 56-godišnja zvijezda nekad popularne serije ''Melrose Place'', hospitalizirana je početkom tjedna nakon što je počela prijetiti da će se ubiti. Kako pišu strani mediji, sve je počelo s ljubomornim ispadom zbog sumnji da ju je zaručnik Chris Heisser prevario, a onda je napala svoju majku i oca koji su je u tom trenutku željeli smiriti i pokušavali joj pomoći. Hitnu pomoć nekako je ipak uspjela nazvati njezina majka. Dok su je vozili u bolnicu, stavili su joj čak i lisice.

Heather Locklear (Foto: Profimedia)
Heather Locklear (Foto: Profimedia)

Vezani članci Daphne Zuniga (Foto: Profimedia) Junakinja iz svima omiljenih serija izrekla sudbonosno da nakon 12 godina veze Heather Locklear (Foto: Getty Images) Nije u stanju brinuti se sama za sebe: Prijatelji i obitelj zabrinuti za jednu od nekad najvećih glumačkih zvijezda

Nekad slavna ljepotica uhićena je već i u veljači ove godine zbog optužbi o nasilju nad spomenutim zaručnikom. Poslije tog incicenta dva je mjeseca provela na rehabilitaciji, no njezina obitelj sada se boji da bi se opet mogla vratiti alkoholu i drogama zbog stanja u kojem se nalazi.

Heather Locklear (Foto: Profimedia)
Heather Locklear (Foto: Profimedia)

Dani slave daleko su iza Heather. Glumica je ikona ljepote postala kada se u seriji ''Dinastija'' pojavila kao Sammy Jo Carrington, a publici je najpoznatija kao Amanda Woodward iz ''Melrose Placea''.

Heather iza sebe ima dva braka. Za gitarista Richieja Samboru bila je udana od 1994. do 2007., a za Tommyja Leeja vjenčala se 1986., no brak se raspao 1993. godine.