Franka Batelić na Eurosongu 2018. Hrvatsku je predstavljala s pjesmom ''Crazy'', a nastupila je u prvoj polufinalnoj večeri. Nje prošla u finale, a u ukupnom poretku završila je na 38. od 43 mjesta.

Galerija


Iza nas je i Eurosong 2018., 63. po redu koji je održan. Pobjednica je Izraelka Netta Barzilai, koja je s pjesmom ''Toy'' bila i favoritkinja ovogodišnjeg natjecanja.

Vezani članci Eleni Foureira (Foto: Profimedia) Pjevala zadnja, pobrala najviše pažnje: Pogledajte zašto svi danas pričaju o vatrenoj ciparskoj Shakiri Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka nam se javila iz Lisabona i osvrnula se na svoj nastup: ''Za mene je velika pobjeda pjevati pred milijunima''

Predstavnica Hrvatske Franka Batelić nastupila je u prvom polufinalu s pjesmom ''Crazy'', no u finale nije prošla. Sada su objavljeni i svi rezultati, poredak mjesta od polufinala te sveukupno. Naša Franka u polufinalnoj večeri našla se na 17. od 19 mjesta, a iza nje su bili samo Makedonija i Island. U ukupnom poretku od 43 sudionika, Franka se našla na 38. mjestu.

No kako nam je rekla odmah nakon nastupa u prvoj polufinalnoj večeri, ona i njezin tim nisu nezadovoljni.

'''Kako sam već mnogo puta rekla, samo stati na eurovizijsku pozornicu i pjevati pred milijunima gledatelja za mene je velika pobjeda! Poznato je da je prvo polufinale bilo toliko jako i drago mi je što sam bila njegov dio. Mjeseci rada su iza nas i ponosna sam na sve koji su uz mene na tom putu. Zahvaljujem svima koji su glasali za nas i nadam se da vas nisam razočarala'', rekla nam je Franka.

Franka Batelić (Foto: Instagram)
Franka Batelić

Na nju je ponosan i Branimir Mihaljević koji je zaslužan za glazbu pjesme ''Crazy''.

''Franka je dala sve od sebe i iznimno sam ponosan na nju i cijelu ekipu! Od početka vjerujem u čitavu priču vezanu za pjesmu 'Crazy', atmosfera u ekipi je odlična i zaista mi je iznimna čast što sam dio ove sjajne priče'', zaključio je.