Franka Batelić u utorak je nastupila u prvom polufinalu Eurosonga s pjesmom ''Crazy'', ali nažalost nećemo je gledati u velikom finalu u subotu.

Galerija


U utorak navečer održana je prva polufinalna večer Eurosonga 2018. Publika je mogla čuti pjesme 19 natjecatelja, a njih deset ide u veliko finale. Nažalost, u subotu 12. svibnja, na pozornici Eurosonga nećemo gledati našu Franku Batelić koja je Hrvatsku predstavljala s pjesmom ''Crazy''.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Vezani članci Franka Batelić (Foto: Instagram) Poznati i sveukupni rezultati Eurosonga: Evo na kojem je mjestu završila naša Franka Batelić Franka Batelić (Foto: Instagram) Odabrano je prvih deset finalista, našu Franku Batelić nećemo gledati u velikom finalu

Pjevačica nam se javila iz Lisabona i ispričala kako je ona sve doživjela i što ima poručiti nakon svog nastupa. 

''Kako sam već mnogo puta rekla, samo stati na eurovizijsku pozornicu i pjevati pred milijunima gledatelja za mene je velika pobjeda! Poznato je da je prvo polufinale bilo toliko jako i drago mi je što sam bila njegov dio. Mjeseci rada su iza nas i ponosna sam na sve koji su uz mene na tom putu. Zahvaljujem svima koji su glasovali za nas i nadam se da vas nisam razočarala'', rekla nam je Franka.

Pjevačica je sama napisala tekst za pjesmu, a za glazbu je zaslužan Branimir Mihaljević. I on se osvrnuo na nastup naše predstavnice.

''Franka je dala sve od sebe i iznimno sam ponosan na nju i cijelu ekipu! Od početka vjerujem u čitavu priču vezanu za pjesmu 'Crazy', atmosfera u ekipi je odlična i zaista mi je iznimna čast što sam dio ove sjajne priče. Finalistima želim svu sreću i neka pobijedi najbolji'', rekao nam je.

Franka se o svemu oglasila i na Instagramu, a u videu možete pogledati kako je izgledao njezin nastup.