Frances McDormand, dobitnica Oscara za ulogu u filmu ''Tri plakata izvan grada'', bila je jedna od zvijezda koja se pojavila na ovogodišnjoj, neki kažu najkontroverznijoj Met Gali dosad.

Galerija


Zvijezda filma ''Tri plakata izvan grada'' za ovogodišnju Met Galu, čija je tema bila "Nebeska tijela: Moda i katolička mašta", plijenila je pažnju u raskošnoj Valentinovoj kreaciji, a isto toliko raskošan bio je i ukras na njezinoj glavi koji se sastojao od stotine listova.

Frances McDormand (Foto: Getty Images)
Frances McDormand (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Vezani članci Jared Leto (Foto: Getty Images) Za najapsurdniji stajling Met Gale zaslužan je ovaj slavni ljepotan: Izgubio je glavu, ali doslovno! Ariel Winter (Foto: Instagram) One mašti ne ostavljaju baš ništa: Golišave zvijezde koje češće viđamo razodjevene nego odjevene

Iako na prvu nije djelovalo nimalo jednostavno, Frances McDormand hrabro je iznijela svoju instalaciju pa je isto tako u dramatičnom stilu, kakav je dojam ostavljala, i pozirala fotografima.

Pri dolasku na Met Galu glumica je novinarima na pitanje što predstavlja rekla da je poganin.

Frances je ove godine osvojila Oscar u kategoriji najbolje glumice za ulogu u filmu ''Tri plakata izvan grada''.

Frances McDormand (Foto: Getty Images)
Frances McDormand (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Prestižna Met Gala okuplja najpoznatija imena iz svijeta glazbe, umjetnosti i mode. Događaj je osnovan još 1948., a održava se svake godine prvi ponedjeljak u svibnju. Onaj tko želi biti viđen i biti dio ovog događaja mora kupiti kartu čije su cifre i do 275 tisuća dolara, no sav iznos ide u humanitarne svrhe.

Sve haljine s Met Gale možete pogledati u članku: Rihanna: Kraljice Met Gale u izdanju koje nije moglo proći bez negativnih kritika.