Aludirali na Papu i Isusa

Je li ovo najkontroverznija Met Gala dosad? Pogledajte kostime Rihanne i Jareda Leta pa procijenite

Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Getty Images) Rihanna (Foto: Getty Images) Rihanna (Foto: Getty Images) Rihanna (Foto: Getty Images) Rihanna (Foto: Getty Images) +0 Rihanna (Foto: Getty Images) Galerija

Početak tjedna obilježio je najiščekivaniji modni događaj – Met Gala. Najviše pažnje ove su godine privukli Rihanna i Jared leto.

U ponedjeljak navečer u njujorškom muzeju Metropolitan održan je najveći modni događaj u godini – Met Gala. Na jednom mjestu našli su se svi koji nešto znače u modi, a kao i svake godine, odabrane zvijezde koje su prošetale crvenim tepihom da bi pokazale što su odjenule, morale su se držati zadane teme.

Pogledaj i ovo Rihanna - 16 Kako se vama sviđa? Rihanna je obožavatelje iznenadila novim imidžem, mnogi se slažu da je ovime nesvjesno pokrenula novi trend!

Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Naziv teme ovoga puta bio je "Nebeska tijela: Moda i katolička mašta", zbog čega su mnogi odmah komentirali da je ovogodišnja Met Gala najkontroverznija dosad.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A s obzirom na haljine i kostime u kojima su se poznati pojavili, moglo bi se reći da je to blizu tome. Najdalje su otišli Jared Leto i Rihanna. Naime, glumac je svojim kostimom aludirao na Isusa, a Rihanna na Papu, pa je logično da su korisnici društvenih mreža baš njima posvetili najviše pažnje u svojim komentarima.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna je nosila zlatni kostim i kapu, a Jared odijelo i krunu na glavi. 

''Papa je stigao'', opisi su kad je Rihanna u pitanju, a Leta su na Twitteru proglasili najbolje odjevenim muškarcem na Met Gali.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A je li ovo najkontroverznija Met Gala dosad, procijenite sami nakon što pogledate fotografije u našoj galeriji. 

Prestižna Met Gala okuplja najpoznatija imena iz svijeta glazbe, umjetnosti i mode. Događaj je osnovan još 1948., a održava se svake godine prvi ponedjeljak u svibnju. Onaj tko želi biti viđen i biti dio ovog događaja mora kupiti kartu čije su cifre i do 275 tisuća dolara, no sav iznos ide u humanitarne svrhe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene