Rihanna i Jared Leto nisu jedini koji su ukrali pažnju na Met Gali 2018. Korisnici društvenih mreža okomili su se i na Selenu Gomez te tvrde da su vizažisti pretjerali sa šminkom.

Galerija


Ako je nešto sigurno, onda je to da će se o ovogodišnjoj Met Gali pričati još danima. Naime, osim Jareda Leta i Rihanne koji su svojim kostimima s obzirom na temu večeri aludirali na Papu i Isusa, na udaru kritika komentatora s društvenih mreža našla se i Selena Gomez.

Selena Gomez (Foto: Getty Images)
Selena Gomez (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Vezani članci Selena Gomez Paparazzo fotke ove velike zvijezde još su jedan dokaz koliko je velika razlika od onog što viđamo na Instagramu, nju tamo prate milijuni ljudi Jared Leto (Foto: Getty Images) Za najapsurdniji stajling Met Gale zaslužan je ovaj slavni ljepotan: Izgubio je glavu, ali doslovno!

Pjevačica i glumica svojim je lookom u bijeloj haljini odala počast biblijskoj kraljici Ester, a dok su se mnogi divili njezinu modnom odabiru, većini se nije svidjela njezina šminka jer smatraju da su vizažisti koji su je uređivali pretjerali s bronzerom.

''Tko je to učinio Seleni'', pitali su se, a bilo je i onih koji su njezinu pojavu usporedili sa scenom kada Ross iz prijatelja pretjera s odlaskom u solarij.

Tijekom večeri Selena se družila i pozirala s kolegicama Kylie Jenner i Gigi Hadid.

Prestižna Met Gala okuplja najpoznatija imena iz svijeta glazbe, umjetnosti i mode. Događaj je osnovan još 1948., a održava se svake godine prvi ponedjeljak u svibnju. Onaj tko želi biti viđen i biti dio ovog događaja mora kupiti kartu čije su cifre i do 275 tisuća dolara, no sav iznos ide u humanitarne svrhe.

 

Selena Gomez (Foto: Getty Images)
Selena Gomez (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images