Fotke iz 2015.

Pogledajte kako je Žanamari izgledala kad je imala više kilograma, pozirala je u badiću i haljini s brutalnim dekolteom

In Magazin: Žanamari Perčić In Magazin: Žanamari Perčić In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Žanamari Perčić +0 In Magazin: Žanamari Perčić - 10 Galerija

Žanamari Perčić na Insatgramu je objavila svoje fotografije iz 2015. godine na kojima pozira u seksi izdanjima, a otkrila je i koliko je tada imala kilograma.

Pjevačica Žanamari Perčić (40) prisjetila se prošlosti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

U pričama na Instagramu objavila dvije svoje fotografije iz svibnja 2015. godine kada je, kako je sama napisala, imala 77 i 75 kilograma, a na njima je pozirala u seksi tigrastom badiću i crvenoj haljini s brutalnim dekolteom.

Fotke možete pogledati u našoj galeriji. 

"Je li moram objašnjavati zašto iz ovog razdoblja imam samo tri fotke?", napisala je preko jedne. Žanamari je malo prije ovih fotki, isti taj mjesec, rodila svoju kći Gabrielu. 

Kasnije je u pričama na Instagramu otkrila kako su njezina stare fotke izazvale lavinu pozitivnih reakcija, a tada je napisala i kako je poslije poroda imala 83 kilograma, ali se pohvalila i da se stesala u samo četiri mjeseca jer je pazila na prehranu i vježbala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Inače, Žanamari je zadnjih godina tjelovježbom svoju liniju dovela do savršenstva i s razlogom slovi kao jedna od najseksi Hrvatica.

Isklesanim tijelom rado se hvali na društvenim mrežama gdje često dijeli svoje golišave fotografije, a iza objektiva je obično njezin suprug Mario Perčić.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) +4 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Prije skoro 40 godina proglasili su je jednom od najljepših na svijetu, a čini se kako ova ljepotica uopće ne stari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene