zlatno izdanje

Sofia Vergara prisjetila se davnih vremena fotkom u minijaturnom badiću, na vrući prizor reagirala je i jedna slavna dama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Vergara na Instagramu je objavila fotku nastalu u Miamiju još 90-ih godina dok je bila manekenka, a svi redom su joj pisali da je prekrasna.

Kolumbijska glumica i zvijezda hit-serije "Moderna obitelj" Sofia Vergara na Instagramu je objavila fotografiju iz 90-ih na kojoj pozira u zlatnom badiću, a otkrila je i kako je fotka nastala u Miamiju dok je radila kao manekenka. U to je vrijeme imala oko 20 godina, a brojni pratitelji su joj pisali redom samo komplimente.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

U komentarima joj se javila i Heidi Klum koja joj je ostavila emotikone srca. "Nisi se nimalo promijenila", "Preseksi si", "Bože, prekrasna si", "Prava božica", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Sofia je inače danas jedna od najuspješnijih glumica te na računu broji milijune, a ide joj i u privatnom životu. Svog supruga Joea Manganiella upoznala je 2014. godine na zabavi organiziranoj u Bijeloj kući u Washingtonu, koja je okupila osobe iz javnog života i novinare, a malo tko od uzvanika na tom događanju nije primijetio kako Joe promatra Sofiju cijelo vrijeme i ne može skinuti pogled s nje.

Glumac je tada bio uvjeren kako ima male šanse kod nje i kako je ona još uvijek zaručena za Nicka Loeba, pa je doživio pravo iznenađenje kada mu je preko prijatelja poručila da ga želi upoznati jer je njegova velika obožavateljica.

Par se vjenčao 2015. godine, i to nakon što su u vezi bili samo šest mjeseci, a njihova ljubav danas cvate kao i na samom početku. Kolumbijskoj ljepotici ovo je drugi brak, a prvi je sklopila davne 1991. godine sa srednjoškolskom ljubavi Joeom Gonzalezom, s kojim ima sina Manola, i koji je potrajao dvije godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Celebrity Severina tajnovitom fotkom u golišavom izdanju sve ostavila bez teksta, evo koliko bi joj godina neki dali!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman (Borna Filic/PIXSELL) +0 Antea Kodžoman (Foto: PR) Celebrity Domaća ljepotica nekoć je punila medije burnim životom, a još danas se svi okreću za njom gdje god da se pojavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene