Blista od sreće

U crvenoj haljini dubokog dekoltea poznatu ljepoticu bilo je nemoguće ne primijetiti, a ovih dana obilježila je i svoju posebnu ljubavnu priču!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Vergara i Joe Manganiello proslavili su šestu godišnjicu braka, a ona ju je obilježila i romantičnom objavom na društvenim mrežama.

Kolumbijska glumica i zvijezda hit-serije "Moderna obitelj" Sofia Vergara i njezin suprug, također glumac, Joe Manganiello proslavili su šestu godišnjicu braka, iako je on isprva bio uvjeren kako nikada neće uspjeti osvojiti ljepoticu koja je od njega starija pet godina.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

Sofia je nakon proslave godišnjice snimljena u Zapadnom Hollywoodu, kojim je prošetala sjajno raspoložena, a zablistala je u crvenoj haljini dubokog dekoltea, u kojoj su je snimili paparazzi

"Sretna ti godišnjica, ljubavi moja! Šest godina i želim nam ih još puno više. Volim te", napisala je Sofia uz fotografije i video s njihova vjenčanja koje je objavila na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

49-godišnja Sofia i 44-godišnji Joe upoznali su se 2014. godine na zabavi organiziranoj u Bijeloj kući u Washingtonu, koja je okupila osobe iz javnog života i novinare, a malo tko od uzvanika na tom događanju nije primijetio kako Joe promatra Sofiju cijelo vrijeme i ne može skinuti pogled s nje.

Glumac je tada bio uvjeren kako ima male šanse kod nje i kako je ona još uvijek zaručena za Nicka Loeba, pa je doživio pravo iznenađenje kada mu je preko prijatelja poručila da ga želi upoznati jer je njegova velika obožavateljica.

"Isprva nisam željela biti s njim. Bio je previše zgodan, mlađi od mene, ali uspio me uvjeriti da je to dobra ideja i iskre su počele frcati. Bilo je super izlaziti s njim, doživljavala sam ga kao neku drugu vrstu, kao da sam bila u zemlji izvanzemaljaca, ali mi je bilo dozvoljeno družiti se s njima", priznala je glumica u jednom od intervjua.

Par se vjenčao 2015. godine, i to nakon što su u vezi bili samo šest mjeseci, a njihova ljubav danas cvate kao i na samom početku. Kolumbijskoj ljepotici ovo je drugi brak, a prvi je sklopila davne 1991. godine sa srednjoškolskom ljubavi Joeom Gonzalezom, s kojim ima sina Manola, i koji je potrajao dvije godine.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) +10 Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bio je jedan od najvećih šarmera i žene su ga obožavale, a zbog želje da ostane mlad danas jedva može pomaknuti lice i nasmijati se!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: Profimedia) Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: AFP) +1 Geena Davis (Foto: AFP) Nekad i sad Procurile nove fotografije nekadašnje seks-bombe, ljepoticu i zvijezdu legendarnog filma teško je prepoznati na prvu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene