Cameron Douglas je najstarije dijete Michaela Douglasa, a čini se da je oprostio svom ocu njegovu burnu narav jer posvetio mu je velike tetovaže na svom isklesanom torzu.

Galerija


Sin Michaela Douglasa (76), Cameron Douglas (42) zna kako skrenuti pozornost na sebe, a da se ne radi o glumi kojom se bavi baš kao njegov slavni otac. 

Vezani članci Diandra Luker Rijetki se sjećaju da je prije bezvremenske ljepotice bio u braku s ovom damom, zbog nje je upao i u jednu jako neugodnu situaciju Cameron Douglas (Foto: Profimedia) Slika i prilika slavnog oca: Poslije izlaska iz zatvora ovaj mladić doživio je pravu transformaciju

Cameron je u kvartu Venice Beach u Los Angelesu priredio show na ulici prije nego što je ušao u svoj auto. Naime, glumac je bio u kratkim hlačama i majici bez rukava te je odjednom odlučio razgolititi torzo. 

Douglas nije čekao da uđe u parkirani automobil nego je to učinio vani i privukao pažnju prolaznika. Pritom je pokazao svoj istrenirani, gornji dio tijela koji je ukrasio mnoštvom tetovažama. 

Ipak, neke su se posebno isticale. Naime, Cameron je istetovirao ime i lice svog oca te pokazao koliko mu znači. 

Inače, Michael je dobio Camerona, koji je najstarije od njegovo troje djece, s bivšom suprugom, filmskom producenticom Diandrom Luker (65). S njom je bio u braku od 1977. do 2000. 

Cameron je krenuo stopama oca Michaela i pokojnog djeda Kirka Douglasa i bavi se glumom, no nije ostvario neke uloge i nije ni blizu njihovoj svjetskoj slavi. S obojicom se pojavio u drami "Sve ostaje u obitelji" 2003. te samo s tatom u filmu "Zlatni dečki" 2000. 

Iako je Cameron odrastao u bogatoj i uglednoj obitelji te imao brojne privilegije, postao je problematičan u tinejdžerskim godinama i odao se drogama. Do svojih 20-ih godina počeo je uzimati kokain, a zatim i heroin. Otuđio se od obitelji i uništio svoje početke karijere glumca i DJ-a. 

Uskoro je počeo i dilati drogu da bi si mogao priuštiti njezino konzumiranje te je završio zbog toga na sedam godina u zatvoru, od toga je dvije godine bio u samici. Nakon što je izašao 2016. riješio se svoje ovisnosti, a o svemu je progovorio u memoarima "Dug put kući".

Otkrio je i da je njegova majka Deindra pronašla kod oca Michaela marihuanu kad je imao sedam godina i pokazala mu je. Usto ga je tata kao 26-godišnjaka dao oteti pa su ga tri muškarca strpala u crni kombi i odvezli na rehabilitaciju koja nije bila baš uspješna. Prisjetio se još niza detalja iz djetinjstva među kojima je i burna narav njegovog oca kojeg se jako bojao. 

Cameron, koji sada živi puno stabilniji i mirniji život, od 2016. je u vezi s brazilskom glumicom Viviane Thibes (43) s kojom ima trogodišnju kćer Luu i petomjesečnog sina Rydera. 

Nakon problematičnog dečka pričalo se da voli žene, ali jedan od najpoželjnijih mladih frajera jede joj iz ruke

Seksi badić Maje Šuput pao je u drugi plan zbog preslatkog prizora, a mnogi se slažu da je najljepša u ovakvim izdanjima