Sve oči uprte u njega

Slika i prilika slavnog oca: Poslije izlaska iz zatvora ovaj mladić doživio je pravu transformaciju

Cameron Douglas (Foto: Profimedia) Cameron Douglas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Douglas (Foto: Profimedia) Cameron Douglas (Foto: Profimedia) Cameron Douglas (Foto: Profimedia) Cameron Douglas, Viviene Thibes (Foto: Getty Images) Cameron i Michael Douglas, Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Cameron, Kirk i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Cameron i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Cameron Douglas (Foto: Getty Images) Cameron Douglas (Foto: Getty Images) Cameron Douglas (Foto: Getty Images) +1 Cameron Douglas, Viviene Thibes (Foto: Getty Images) Galerija

Cameron Douglas sin je Michaela Douglasa iz prvog braka koji je nakon izlaska iz zatvora doživio veliku transformaciju i danas izgledom plijeni pažnju.

Sin legendarnog holivudskog glumca Michaela Douglasa, 40-godišnji Cameron Douglas pobrinuo se da sve oči prolaznika na ulicama Los Angelesa budu uprte u njega kada se pojavio u razgolićenom izdanju, bez majice, pritom otkrivši isklesani, tetovažama prekriveni torzo.

Pogledaj i ovo Justin Bieber (Foto: Instagram) Sve je pokazao Lijepo ili previše? Ovako Bieberovo tijelo izgleda nakon 100 sati tetoviranja

Cameron, koji je zapravo očeva slika i prilika iz mlađih dana, javnosti je vjerojatno najpoznatiji po tome što je iza zatvorskih rešetaka proveo punih sedam godina zbog problema s drogom. Iz zatvora je izašao 2016. godine, nakon čega je šokirao sve koji su ga poznavali jer transformacija je bila nevjerojatna. Naime, na svom je profilu na Instagramu počeo objavljivati fotografije isklesanog tijela prekrivenog tetovažama i tako sve ostavio bez daha.

No osim fizičke promjene dogodile su mu se i neke velike životne promjene. Tako je samo godinu dana nakon puštanja na slobodu postao otac djevojčice Lue Izzy, koju je dobio s instruktoricom joge Viviane Thibes.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

To mu je zasigurno pomoglo pri oporavku, kao i podrška oca Michaela i njegove supruge, također glumice Catherine Zeta Jones, koji po njegovim riječima nikad nisu odustali od njega.

"Moja obitelj nikada nije odustala od mene, ni na jednu sekundu. Catherine je borac, ona je netko tko je došao iz Walesa i zahvaljujući upornosti i talentu se popela na sam vrh. Ona nikad ne odustaje ni od čega pa tako nije ni od mene. Ljubav moje obitelji spasila me je u najmračnijim danima", izjavio je jednom prilikom.

Cameronov život obilježilo je uhićenje zbog posjedovanja droge, pa je završio iza rešetaka i na rehabilitaciji. Dno je dotaknuo 2010. godine kada je bio osuđen na pet godina zatvora zbog dilanja kristalnog meta i posjedovanja heroina. 2011. godine kazna mu se gotovo udvostručila nakon što je otkriveno da je cimerima u ćeliji pokušao prodati lijekove dostupne samo na recept.

"Kada su se prve noći vrata ćelije zatvorila, osjećao sam se kao u nekom lošem snu iz kojeg se želim probuditi. Ali san se nastavio i postao još gori. Proživljavao sam noćnu moru tih sedam godina, ali ljubav obitelji održala me na životu", priznao je.

Čini se kako su ti dani zaista iza njega jer danas je navodno čist i trijezan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Cameron je jedino Michaelovo dijete iz prvog braka s Diandrom Luker. Par se bio vjenčao 1977. godine, prekinuo vezu 1995., a 2000. su finalizirali razvod. S današnjom suprugom Catherine počeo je izlaziti 1999. godine, a 2000. godine postali su roditelji sina Dylana. Iste su se godine vjenčali, a 2003. dobili kćer Carys.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +3 Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Celebrity Rozga se na binu popela u toliko kratkoj haljini da je stalno morala paziti da ne pokaže previše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene