bila je seks-simbol!

U 80-ima je mogla imati kojeg god je muškarca htjela, zbog nje su se upuštali i u afere, a danas rijetko pokazuje lice uništeno operacijama i drogom

Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Profimedia) +0 Kelly LeBrock (Foto: Profimedia) Galerija

Seks-simbol 80-ih Kelly LeBrock danas je neprepoznatljiva i rijetko se pojavljuje u javnosti, no njezine filmove svi dobro pamte.

Umirovljena američka glumica Kelly LeBrock proslavila se u 80-ima ulogama u filmovima "Žena u crvenom" i "Čudnovata znanost".

Tada je zbog svojeg izgleda brzo postala jedan od najvećih seks-simbola svojeg vremena, a muškarcima su pred njom klecala koljena.

Prije glumačke, imala je i uspješnu manekensku karijeru, koju je započela već sa 16 godina, a među zvijezde ju je lansirala naslovnica prestižnog modnog časopisa Vogue za koju je pozirala kada joj je bilo 19.

Danas joj je 61 godina i rijetko se pojavljuje u javnosti, a svoje lice, koje je brojnim estetskim zahvatima dovela do neprepoznatljivosti, skriva i na Instagramu. Na njezin izgled je zasigurno utjecala i ovisnost o teškim drogama koja ju je zamalo koštala života.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kelly Le Brock (@thekellylebrock)

Ostala je zapamćena i po turbulentnom braku s junakom brojnim akcijskih filmova Stevenom Seagalom koji je potrajao od 1987. do 1996. godine i s kojim je dobila troje djece. Steven je zbog nje ostavio svoju prijašnju suprugu, glumicu Adrienne La Russa, koju je s Kelly neko vrijeme i varao.

Ona je, pak, prije Seagala, od 1984. do 1986. godine bila udana za vlasnika jednog filmskog producenta Victora Draija, a s umirovljenim investicijskim bankarom Fredom Steckom u braku je bila od 2007. do 2008. godine.

Nakon povlačenja iz glume, holivudski glamur zamijenila je posve drugačijim i puno mirnijim životom u planinama.

"Odlučila sam napustiti Hollywood kako bih odgajala djecu daleko od svjetala od svjetala pozornica. Nisam ni željela da gledaju ili da osjete negativne posljedice mog razvoda. Tako sam otišla u brda gdje sam doslovno živjela u divljini bez televizora pune 24 godine", izjavila je u intervju za Closer Weekly 2017. godine. Tada je progovorila i o starenju, no nije spominjala estetske zahvate.

"Kada sam nosila titulu seks-simbola i bila prekrasna, nisam to uopće osjetila, što je ironično. Sada kada sam puno zrelija i naborana, da, zapravo imam bore, osjećam se ugodnije u svojoj koži. Sretna sam s time tko sam i gdje sam", zaključila je Kelly.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +3 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Celebrity Indiana Jones stigao u Hrvatsku s 22 godine mlađom glumicom i njihovim sinom, pokušali su se sakriti, no nisu uspjeli izbjeći fotografe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene