Sarah Michelle Gellar s prijateljicama je slavila rođendan na bazenu u Meksiku, gdje su je snimili paparazzi.

Galerija


Sarah Michelle Gellar proslavila se glavnom ulogom u seriji "Buffy, ubojica vampira", nakon čega je postala jedna od najtraženijih mladih glumica u Hollywoodu.

Vezani članci Kim Kardashian Pogledajte kako to izgleda kad celebrityji pretjeraju sa sunčanjem, ovih fotografija danas se sigurno srame! Slika nije dostupna Podsjetili nas kako je to izgledalo prije 13 godina – ljubav i dalje traje

"Okrutne namjere", "Znam što si radila prošlog ljeta" i "Vrisak 2" samo su neki od kinohitova u kojima je glumila u devedesetima, nakon čega je njezina popularnost počela opadati.

Osim što posljednjih godina nije ostvarila nijednu značajnu ulogu, Sarah vodi poprilično privatan život i rijetko se može vidjeti u javnosti, no sada su je paparazzi ulovili na proslavi njezina 44. rođendana.

Glumica je slavila u Meksiku, gdje je snimljena dok je s prijateljicama uživala na bazenu, a nosila je takozvani tankini, odnosno badić čiji gornji dio izgleda kao majica. Paparazzi su je fotografirali iz svih kutova, no Sarah se na njih nije obazirala i opušteno se prešetavala u oskudnom izdanju.

Iako je lice djelomično sakrila sunčanim naočalama, na fotkama se jasno vidi kako godine nisu ostavile puno traga na njezinu licu, a mladolikim izgledom u 45. može se pohvaliti i njezin suprug, glumac Freddie Prinze Jr., s kojim je u braku od 2002. godine.

Iako su ispočetka mnogi sumnjali u njih, i danas su zaljubljeni kao prvog dana te na Instagramu često dijele zajedničke romantične fotke.

"Obožavamo provoditi vrijeme zajedno i zaista se volimo", kazala je Sarah jednom prilikom, a otkrila je i kako su se, kada su postali roditelji, dogovorili da će samo jedno od njih raditi, dok će drugo ostati kod kuće s djecom.

"Kada mi se rodila kći, to je bilo to za mene. Odlučio sam da ću biti samo otac", izjavio je Freddie tijekom nedavnog gostovanja u emisiji voditelja Chrisa Van Vlieta.

Zlobni komentari nisu ga spriječili da i četvrti put uplovi u bračnu luku, i to s 39 godina mlađom studenticom

Nekad je lomio srca tinejdžericama kao poznati superjunak, ali danas bi se sve one poprilično iznenadile da ga negdje sretnu