Freddie Prinze Jr. svjetsku je slavu stekao 90-ih godina tijekom kojih je glumio u jednima od najpopularnijih filmova tih vremena.

Galerija


Freddie Prinze Jr. glumom se uspješno bavi već više od 20 godina, tijekom kojih je snimio neke od kultnih filmova i zahvaljujući kojima je stekao nadimak slavnog srcolomca i zavodnika.

Vezani članci Jerry O\'Connell Ovaj glumac toliko se promijenio, na njega su mnogi i zaboravili, pa nema šanse da na prvu pogodite o kome je točno riječ! Sarah Michelle Gellar Nju stvarno dugo nismo vidjeli: Omiljena slatkica 90-ih slavi rođendan u badiću, pogledajte je li se imalo promijenila!

Danas 44-godišnji Freddie pojavio se ovih dana u emisiji voditelja Chrisa Van Vlieta i razveselio obožavateljice koje ga dugo nisu vidjele, a poludjele su za njim još davne 1999. godine kada se pojavio u filmu "Ona je sve to". Freddie je danas uglavnom posvećen obiteljskom životu i djeci koju ima s glumicom Sarah Michelle Gellar, s kojom se vjenčao 2002. godine.

Za razliku od brojnih holivudskih parova, oni su i danas u sretnom braku i rijetko kada se odvajaju jedno od drugog, u što se možemo uvjeriti i na njihovim društvenim mrežama, gdje često objavljuju obiteljske trenutke.

"Obožavamo provoditi vrijeme zajedno i zaista se volimo", izjavila je Sarah, a kao par ističe da su godinama gradili vezu, što nije bilo lako, no ne žale niti malo.

Kad su postali roditelji, dogovorili su se da će uvijek samo jedno od njih raditi, dok će drugo biti kod kuće s djecom. Iako je Freddie imao dosta projekata jedno vrijeme, priznao je da mu je karijera krenula nizbrdo zbog obitelji, no ne žali za ni za čim.

"Kada mi se rodila kći, to je bilo to za mene. Odlučio sam da ću biti samo otac", izjavio je Freddie. 

Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju

Ona je najbolji primjer osobe koju nije briga što će drugi reći, je li ovo što ima na sebi premalo ili tako treba biti?