Ta vremena su iza njega

Proslavio se opako vrućim hitom još 2013., žene su tad poludjele za njim, a 8 godina kasnije pravi je obiteljski čovjek

Robin Thicke, April Love i Paula Patton (Foto: Profimedia) Robin Thicke, April Love i Paula Patton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke, April Love i Paula Patton (Foto: Profimedia) Robin Thicke, April Love i Paula Patton (Foto: Profimedia) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: AFP) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Robin Thicke (Foto: Profimedia) April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) +0 Robin Thicke Paula Patton (Foto: Getty) Galerija

Robin Thicke svjetski slavan postao je 2013. godine zbog megahita ''Blurred Lines''. Tada je u braku bio s Paulom Patton, no od nje se rastao godinu dana kasnije.

Za pjevačem Robinom Thickeom (44) nekad su žene uzdisale i pratile svaki njegov korak, no posljednjih godina on se pritajio i uživa u obiteljskom životu. 

Pogledaj i ovo April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) Ne gube vrijeme Jedan od najpoznatijih holivudskih preljubnika čeka drugo dijete s 18 godina mlađom ljepoticom

Robin je viđen na benzinskoj postaji sa 17 godina mlađom zaručnicom, manekenkom April Love Geary i pritom su oboje bili neprepoznatljivi. Glazbenik je bio u crnoj trenirci, imao zaštitnu masku i kapu na glavi. 

Dok je on točio gorivo u automobil, April je otišla u trgovinu. Imala je na sebi crveni kombinezon, bijelu vestu i zaštitnu masku na licu, a izašla je iz kupnje s dvije vrećice. 

Thicke i Geary su prije četiri mjeseca dobili njihovo treće zajedničko dijete, sina Lucu. Od ranije imaju kćeri, dvogodišnju Lolu i trogodišnju Miju. 

Prošlog mjeseca su se pohvalili da su se cijepili protiv koronavirusa i istaknuli da parovi koji to učine, ostaju skupa. Inače, glazbenik i manekenka su se upoznali 2014. na zabavi te su sljedeće godine potvrdili da su u vezi. 

Thickea je svijet upoznao 2013. godine zbog megahita "Blurred Lines", a u to je vrijeme bio u braku s glumicom Paulom Patton, s kojom je pred oltar stao 2005.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary)

Par se upoznao kada je njemu bilo svega 14 godina, a ljubav je planula nekoliko godina kasnije. Sina Juliana dobili su 2010., a 2014. Paula je zatražila razvod nakon 21 godine braka.

Šuškalo se kako su razlog tome bile njegove brojne prevare te ovisnost o alkoholu, no nakon gadnog razvoda i brojnih svađa stvari su se ipak smirile. Bivši supružnici su zakopali ratnu sjekiru, a Robin je danas obiteljski čovjek te većinu vremena provodi sa svojom obitelji.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) +0 Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Pripijena haljina stvarala joj probleme, ali to ju nije spriječilo da se pohvali bujnom pozadinom i figurom pješčanog sata

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene