Robin je počeo hodati s 18 godina mlađom April Love Geary ubrzo nakon razvoda od Paule Patton.

Galerija


Slavnog pjevača proslavio je hit "Blurred Lines", a nju veza s njim.

Vezani članci Emily Ratajkowski - 2 Golotinja joj je zaštitni znak, šokira kad se obuče, a proslavio ju je popularni spot koji je izazvao zgražanje diljem svijeta Slika nije dostupna Poznati preljubnik čeka dijete s 18 godina mlađom djevojkom

42-godišnjeg Robina Thickea svijet je upoznao 2013. godine pjesmom "Blurred Lines" koju je pratio i seksi spot u kojem je nastupila i manekenka Emily Ratajkowski kojoj je on također bio odskok u svijetu modelinga.

U to vrijeme pjevač je bio u braku s glumicom Paulom Patton s kojom se vjenčao 2005. godine. Duo se upoznao kada je njemu bilo svega 14 godina u jednom hip-hop klubu, a kako je sam priznao, te ju je večeri pitao za ples. Ipak ,ljubav je planula 2 godine kasnije, a 2010. godine par je dobio sina Juliana Fuega.

Iako su slovili za jedan od najstabilnijih parova, 2014. godine Paula je zatražila razvod nakon 21 zajedničke godine, a šuškalo se kako su razlog tome bile njegove brojne prevare te ovisnost o alkoholu, a spominjalo se i obiteljsko nasilje. Tako su razvod i borba za skrbništvo nad sinom bili poprilično gadni, no stvari su se smirile s vremenom, a Paula je dobila skrbništvo nad sinom.

Ubrzo nakon vijesti o razvodu, Robin je počeo hodati s 18 godina mlađom manekenkom April Love Geary. Dva mjeseca nakon što je njegov razvod finaliziran 2015. godine, par je imao prvo službeno pojavljivanje u Cannesu. Iako je javnost mislila kako je to samo usputna avantura nakon razvoda, glazbenik je u ljeto 2017. godine potvrdio da očekuje dijete s lijepom manekenkom.

Kćerkica Mia Love stigla je u veljači 2018. godine, a svega godinu dana kasnije stigla je još jedna kćerkica Lola Alain. Par se zaručio na Božić 2018. godine.

A da ljubav među njima cvjeta i dalje, par je dokazao nedavno tijekom romantičnog izlaska u Zapadnom Hollywoodu, gdje je svu pažnju privlačila upravo April kratkom crvenom haljinicom koju je nosila. Glazbenik je pucao od ponosa, a kako i ne bi kad njegova zaručnica izgleda besprijekorno samo 3 tjedna nakon rođenja druge kćerkice.

April se na Instagramu često hvali nevjerojatnom linijom koju je ekspresno vratila i nakon prve trudnoće. 

Vrući poljupci na zadnjem sjedištu taksija: Glumica se zaigrala s 20 godina mlađim dečkom!