Robin Thicke brzo je nakon razvoda od Paule Patton počeo hodati s mlađahnom April Love Geary.

Galerija


Robin Thicke s 18 godina mlađom April Love Geary počeo se viđati ubrzo nakon razvoda od glumice Paule Patton.

Vezani članci Jennifer Aniston i Brad Pitt Hoće li Brad voditi bivšu na dodjelu Oscara? Internet ne prestaje brujati o njegovoj reakciji Slika nije dostupna Poznati preljubnik čeka dijete s 18 godina mlađom djevojkom

42-godišnjeg Robina Thickea svijet je upoznao 2013. godine pjesmom "Blurred Lines" koju je pratio i seksi spot u kojem je nastupila i manekenka Emily Ratajkowski kojoj je on također bio odskok u svijetu modelinga.

U to vrijeme pjevač je bio u braku s glumicom Paulom Patton s kojom se vjenčao 2005. godine. Duo se upoznao kada je njemu bilo svega 14 godina u jednom hip-hop klubu, a kako je sam priznao, te ju je večeri pitao za ples. Ipak ,ljubav je planula 2 godine kasnije, a 2010. godine par je dobio sina Juliana Fuega.

Iako su slovili za jedan od najstabilnijih parova, 2014. godine Paula je zatražila razvod nakon 21 zajedničke godine, a šuškalo se kako su razlog tome bile njegove brojne prevare te ovisnost o alkoholu, a spominjalo se i obiteljsko nasilje. Tako su razvod i borba za skrbništvo nad sinom bili poprilično gadni, no stvari su se smirile s vremenom, a Paula je dobila skrbništvo nad sinom.

A čini se kako su bivši supružnici zakopali ratnu sjekiru nakon što su nedavno viđeni zajedno u opuštenom obiteljskom druženju na kojem im se pridružila i Robinova zaručnica, mlada manekenka April Love.

Par se počeo viđati ubrzo nakon vijesti o njegovom razvodu, a nakon što je on finaliziran 2015. godine, par je imao i prvo službeno pojavljivanje u Cannesu. Iako je javnost mislila kako je to samo usputna avantura nakon razvoda, glazbenik je u ljeto 2017. godine potvrdio da očekuje dijete s lijepom manekenkom.

Kćerkica Mia Love stigla je u veljači 2018. godine, a svega godinu dana kasnije stigla je još jedna kćerkica Lola Alain. Par se zaručio na Božić 2018. godine.

Paula i April srdačno su se grlile prilikom susreta te čitavo vrijeme smijale, a i sam glazbenik u intervjuima ističe kako je drugi čovjek otkad je upoznao lijepu plavušu. Umjesto ludih zabava i drugih žena, Robin se posvetio mijenjanju pelena i mirnom obiteljskom životu, dok je 42-godišnja Paula također sretna u ljubavi s novim dečkom Zacharyjem Quittmanom

Zlobnici, odstupite! Nestvarno lijepa manekenka dokazala da i bez uljepšavanja izgleda bogovski