skroz drugačiji!

Roker burne prošlosti šokirao mnoge nevjerojatnom promjenom, zbog brade i viška kila jedva je prepoznatljiv!

Pete Doherty i Kate Moss (Foto: AFP) Pete Doherty i Kate Moss (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Doherty i Kate Moss (Foto: AFP) Pete Doherty i Kate Moss (Foto: AFP) Pete Doherty i Kate Moss (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Getty Images) Pete Doherty (Foto: Getty Images) +0 Pete Doherty (Foto: Profimedia) Galerija

Pete Doherty poznat je po svom burnom životu, a otkako se preselio u Francusku skroz se promijenio. Obožavatelji ga na posljednjem koncertu nisu ni prepoznali.

Bivši frontmen grupe "The Libertines" Pete Doherty (42) ovoga je tjedna nastupio u Parizu sa svojom djevojkom Katijom de Vidas, a izgledom je šokirao sve okupljene. Slavni rocker izgleda potpuno neprepoznatljivo od onoga po čemu ga pamtimo iz najboljih dana karijere, a osim što je nabacio nekoliko kilograma, pustio je bradu te je ga je s kapom na glavi bilo teško prepoznati.

Pogledaj i ovo Pete Doherty i Kate Moss (Foto: Profimedia) Najnovija fotografija Njegove su fotke nekad davno bile pomalo sablasne, a sad se toliko promijenio da se svi čude i pitaju je li to stvarno on!

Pete se prije nekoliko mjeseci odlučio potpuno smiriti te se iz Velike Britanije preselio u Francusku, gdje živi sa svojom djevojkom. Prije dvije godine je uhićen u predgrađu Pariza dok je na ulici kupovao kokain, no njegovi prijatelji tvrde kako ga je pandemija potpuno promijenila.

U danima najveće slave Pete je ljubio jednog od najpoznatijih top-modela svijeta Kate Moss, koja je s njim završila na samom dnu, iako je i ranije bila poznata kao okorjela partijanerica te ovisnica o alkoholu i drogama, a na listi njegovih bivših je i prerano preminula pjevačica Amy Winehouse.

Doherty, koji je otac dvoje djece, 17-godišnjeg Astilea, kojeg je dobio s kantautoricom Lisom Moorish, te 9-godišnje Aisling, koju mu je rodila Lindi Hingston, godinama se zbog djece pokušavao dovesti na pravi put.

Upravo njegova nova djevojka navodno pozitivno utječe na njega. Ostavio se alkohola, posvetio se sebi te pokušava svim snagama držati se dalje od poroka koji su mu umalo potpuno uništili život.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene