Legende!

Evo kako zvijezde filma "Povratak u budućnost" izgledaju nakon 36 godina, objavili su novu zajedničku fotku!

Michael J Fox, Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Michael J Fox, Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michael J Fox, Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Michael J. Fox i Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Michael J. Fox i Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) +0 Michael J. Fox i Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Galerija

Michael J. Fox i Christopher Lloyd najpoznatiji su po ulogama Martyja McFlyja i Emmeta "Doca" Browna u trilogiji "Povratak u budućnost", a sada su se ponovno ujedinili na konvenciji Awesome Con.

Omiljeni filmski dvojac, glumci Michael J. Fox (60) i Christopher Lloyd (82), ujedinili su se 36 godina nakon izlaska prvog dijela trilogije "Povratak u budućnost" na konvenciji Awesome Con u Washingtonu.

Kultni DeLorean iz filma ovaj su put zamijenili autom za golf u kojem su zajedno pozirali za Instagram, a fotku je objavio Michael.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michael J Fox (@realmikejfox)

"Najbolja vremena", komentirao je Llyod koji je također na svojem Instagramu objavio njihovu zajedničku fotku s konvencije gdje su se njima slikali i brojni fanovi.

"Legende", "Ovo je sve", "Molim vas snimite četvrti nastavak filma", "Obožavam vas", redali su se komentari oduševljenih obožavatelja kultne trilogije, a objava je skupila i stotine tisuća lajkova.

Podsjetimo, Fox je prvi put utjelovio Martyja McFlyja 1985. godine, a Lloyd je u sva tri nastavka filma glumio Emmeta "Doca" Browna. Filmovi danas imaju kultni status i popularni su i nakon više od tri desetljeća.

Michaelu je sa 28 godina dijagnosticirana Parkinsonova bolest, koja ga ne sprečava da se i dalje pojavljuje na društvenim događanjima i brine o ljudima koji se bore s istom bolešću kao i on u sklopu svoje dobrotvorne organizacije The Michael J. Fox Foundation.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) +9 Nina Morić (Foto: Instagram) Celebrity Vratila se u Hrvatsku pa iskoristila priliku da pokaže vitko tijelo, zavodljivo poziranje odradila je lako kao i prije 20 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene