Mia Negovetić zablistala je u ultrakratkoj haljini na dodjeli Porina gdje je spremno pozirala na crvenom tepihu s kolegama glazbenicima.

Galerija


Naša mlada pjevačica Mia Negovetić sve je prije nekoliko godina osvojila svojim glasom i preslatkom pojavom, no ona je danas odrasla mlada žena koju bi neki danas i teško prepoznali.

Vezani članci Mia Negovetić Svi je pamte kao djevojčicu koja pjeva hrvatsku himnu, a sada ju je u ženstvenom izdanju teško prepoznati Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić je odrasla: Na Instagramu pokazala kako će izgledati na Dori pa je usporedili s pjevačicom Magazina

18-godišnja Mia u to nas je uvjerila i na ovogodišnjoj dodjeli Porina na kojoj se pojavila u ultrakratkoj haljini sa šljokicama i dekoltem, a pokazala je i novu boju kose i frizuru. Sređenim izdanjem pohvalila se i na svom profilu na Instagramu te dobila niz komplimenata na račun novog izgleda.

"Oduzimaš nam dah", "Prava ljepotica", "Predivna si", "Prekrasna si Mia, zvijezdo moja", "Blistaš", "Prava ljepota", "Samo jedna riječ, predivna", "Super kombinacija", "Bez konkurencije", "Totalni woooooow", "Postala si žena", "Uvijek prelijepa", samo su neke od pohvala koje je dobila.

Mia je u veljači ove godine pokušala izboriti odlazak na ovogodišnji Eurosong u Rotterdamu s pjesmom "She's Like a Dream", a iako joj to nije uspjelo, Riječanka je završila na visokom trećem mjestu, što je bila još jedna potvrda njezina velikog glazbenog talenta i blistave glazbene budućnosti.

Od malih je nogu pokazivala zavidne vokalne sposobnosti, a javnost pamti njezinu izvedbu hrvatske himne iz 2015. godine na mimohodu povodom obilježavanja obljetnice "Oluje".

Ima 50 godina, ali ne odustaje od poluprozirnih badića, poručili su joj da izgleda kao Bondova djevojka

Zgodni nogometaš nije ispuštao Albinu iz nježnog zagrljaja, a mnogima je bio zanimljiv i jedan neobičan detalj na njoj