Kakva promjena

Mia Negovetić je odrasla: Na Instagramu pokazala kako će izgledati na Dori pa je usporedili s pjevačicom Magazina

Edvard Abazi i Mia Negovetić Edvard Abazi i Mia Negovetić DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Edvard Abazi i Mia Negovetić Edvard Abazi i Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić +0 Mia Negovetić Galerija

Mia Negovetić priprema se za nastup koji joj puno znači, a kako teku pripreme pokazala je svojim obožavateljima.

Naša mlada i talentirana pjevačica Mia Negovetić sprema se za nastup na ovogodišnjoj Dori i priželjkuje odlazak na Eurosong koji će biti održan svibnju u Rotterdamu, a kako teku pripreme pokazala je svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

18-godišnja Mia je na svom Instagramu kratko otkrila kakva će biti šminka za njezin nastup, a neki su je odmah usporedili s pjevačicom grupe Magazina Andreom Šušnjarom.

"Test, test. She's like a dream, but she got none on me", napisala je Mia uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic)

"Ista Andrea Šušnjara", "Naljepša osoba koju sam ikad vidjela", "Predobra boja", "Super si", "Kako si odrasla", "Jednostavno neodoljiva", "Mia, prekrasna si", dio je komplimenata koje je dobila.

Mia je nedavno objavila i duet s mladim pjevačem Edvardom Abazijem kojeg je upoznala na prošlogodišnjoj Dori i od tada su prijatelji. Njihova zajednička ljubav prema glazbi i pisanju pjesama mogla je značiti samo jedno i tako je nastao singl 'Ljubav nema kraj''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene