Pjevačica Mia Negovetić oduševila je sve izvedbom hrvatske himne prije šest godina, a sada se s pjesmom "She's Like a Dream" natječe na Dori.

Galerija


Pjevačica Mia Negovetić na crvenom tepihu u Opatiji uoči Dore pojavila se u ženstvenoj haljini koja je privukla podosta pažnje. 18-godišnja Mia na sebi je imala svijetloružičastu haljinu sa svjetlucavim detaljima i nekoliko slojeva tila. Haljina je istaknula njezin uski struk, ali i dekolte, a elegantni stil upozpunila je cipelama s visokom potpeticom.

Vezani članci Albina Grčić Nakon Albinina ispadanja s Eurosonga Twitter preplavile šale na račun iste osobe, pogađate li o kome je riječ? Mia Negovetić - 18 Njezina izvedba hrvatske himne od prije 6 godina još se pamti, a zanimljivo je vidjeti koliko se od tada promijenila!

Naša mlada pjevačica pazila je na svaki detalj, a svi se slažu da je zaista zablistala te jedva čekaju njezin nastup u subotu navečer. "She's Like a Dream" je pjesma s kojom će Mia pokušati otići u Rotterdam na Eurosong koji će se održati u svibnju ove godine.

Inače, Mia je nedavno objavila i duet s mladim pjevačem Edvardom Abazijem kojeg je upoznala na prošlogodišnjoj Dori i od tada su prijatelji. Njihova zajednička ljubav prema glazbi i pisanju pjesama mogla je značiti samo jedno i tako je nastao singl 'Ljubav nema kraj''.

Mlada Riječanka oduševila je sve kada je prije šest godina otpjevala hrvatsku himnu, a njezina izvedba munjevito se onda proširila društvenim mrežama te je dobila pohvale na račun svog glasa sa svih strana.

Haljina kćeri bivšeg premijera Oreškovića djelovala je obično, sve dok Ella nije okrenula leđa

Mjesecima šuti da čeka dijete s našim nogometašem, a sad se prvi put oglasila na tu temu