Mia Negovetić otpjevala je duet "Ljubav nema kraja" s Edijem Abazijem na 68. Zagrebačkom festivalu, a u veljači je bila treća na Dori s pjesmom "She's Like a Dream" te se još pamti njezina izvedba hrvatske himne iz 2015. na mimohodu "Oluje".

Galerija


18-godišnja Mia Negovetić prošlog je vikenda na 68. Zagrebačkom festivalu izvela pjesmu "Ljubav nema kraj" s Edijem Abazijem, a osim nastupom pažnju je privukla i svojom odjevnom kombinacijom. 

Vezani članci Film 10 razloga zašto te mrzim - 4 Bili su ludi jedno za drugim, no morali su snimati ljubavne scene s kolegama, a očito im nije bilo suđeno Jerry O\'Connell Ovaj glumac toliko se promijenio, na njega su mnogi i zaboravili, pa nema šanse da na prvu pogodite o kome je točno riječ!

Mlada pjevačica odjenula je crno-bijeli kombinezon koji je otkrivao njezino lijevo rame i imala je raspuštenu kosu. Mia je svoj zanimljivi i efektni modni izbor upotpunila bijelim cipelama na petu. 

Inače, Negovetić je u veljači pokušala izboriti odlazak na ovogodišnji Eurosong u Rotterdamu s pjesmom "She's Like a Dream". Iako joj to nije uspjelo, Riječanka je završila na visokom trećem mjestu, što je bila još jedna potvrda njezina velikog glazbenog talenta. 

Mia je odmalena pokazivala zavidne vokalne sposobnosti, a javnost pamti njezinu izvedbu hrvatske himne iz 2015. na mimohodu povodom "Oluje". Snimka njezina nastupa se proširila društvenim mrežama i Negovetić je dobila brojne pohvale. 

Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

Evo po čemu se nove Karleušine paparazzo fotke u haljini bez grudnjaka razlikuju od onih koje je sama objavila, vidljivo je golim okom!