Glumci Leighton Meester i Adam Brody paze da što manje detalja o njihovom privatnom životu izlazi u javnost, a fotografi su ih uhvatili kako uživaju u ležernom danu sa svojom djecom.

Galerija


Glumicu Leighton Meester (34) koju najviše pamtimo kao zločestu Blair iz serije "Tračerica", fotografi su ovih dana ulovili u šetnji s obitelji. Iako se skrivala od fotografa neko vrijeme, posljednjih dana uživa u obiteljskom druženju sa suprugom Adamom Brodyjem (41) i njihovo dvoje djece.

Vezani članci Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Jedan od natajanstvenijih parova iznenadio zajedničkom pojavom na crvenom tepihu Leighton Meester (Foto: Getty) Slavna glumica rođena je u zatvoru, majci to nikad nije zamjerila, no ona joj je priuštila još jedan udarac

Iz kuće je izašla u ležernom izdanju, a na sebi je imala žuti džemper i traperice, dok je lice skrivala iza zaštitne maske. Leighton i Adam inače jako paze na svoju privatnost, no američki mediji uvijek spremno prenose sve detalje iz života ovog sretnog para. Tako su uočili i da Leighton uživa u ulozi majke, a to potvrđuje svaki put dok se s djecom igra u parku.

Meester i Brody su inače skrivali od javnosti da je glumica drugi put trudna, a rodila je početkom rujna prošle godine. O sretnoj vijesti izlanuo se Brody tijekom gostovanja u showu "The Fun Time Boys Game Night Spectacular" prije dva tjedna. "Da, imam novu bebu. Imam dječaka i on je sin iz snova", rekao je onda glumac.

Par je uspio kriti dva mjeseca kada im se rodila kći Arlo 2015. godine, ali i svoje vjenčanje godinu dana ranije koje nisu htjeli potvrditi.

Glumica je inače rođena u zatvoru u Teksasu, gdje je njezina majka služila kaznu zbog droge, pa ju je neko vrijeme odgajala baka. Nikada to nije skrivala od javnosti, a često je pričala i da zbog toga više cijeni sve što ima. Leigton je 2011. imala puno problema s majkom, a svoje su svađe odlučile riješiti na sudu. Međusobno su se tužile zbog novca koje je glumica dala za liječenje mlađeg brata Alexandera, koji ima brojne zdravstvene probleme.

Zbog uskog kombinezona napravila je pravu pomutnju na benzinskoj postaji, a samo je došla natočiti gorivo!

Nikolinu Ristović i njenu kćerkicu Unu prijatelji pronašli onesviještene u stanu: "Otrovale smo se, krim policija je na uviđaju"