Leighton Meester i muž Adam Brody tajili su dva mjeseca rođenje prve kćeri Arlo 2015., ali i svoje vjenčanje godinu ranije koje nikada nisu potvrdili.

Galerija


Glumica Leighton Meester (33), koju je proslavila uloga u seriji "Tračerica", očekuje drugo dijete s mužem, kolegom Adamom Brodyjem (40). 

Vezani članci Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Jedan od natajanstvenijih parova iznenadio zajedničkom pojavom na crvenom tepihu Leighton Meester (Foto: Getty) Slavna glumica rođena je u zatvoru, majci to nikad nije zamjerila, no ona joj je priuštila još jedan udarac

Kako piše Daily Mail, supružnici su viđeni u utorak kako se šeću po Los Angelesu s kćeri Arlo Day (4), koja je bila u kolicima. Leighton se pritom nazirao trudnički trbuh, pa je otkriveno da će se uskoro njezina obitelj proširiti. 

Glumica nije viđena u javnosti od siječnja ove godine, pa je očito skrivala radosnu vijest. Leighton i Adam, koji se proslavio u seriji "O. C.", inače dosta čuvaju svoju privatnost, stoga nije čudno što su tajili trudnoću. 

Par je tako uspio kriti dva mjeseca kada im se rodila kći Arlo 2015., ali i svoje vjenčanje godinu dana ranije koje nikada nisu htjeli potvrditi. 

Zanimljivo je da je sama Leighton rođena u zatvoru u Teksasu, gdje je njezina majka služila kaznu zbog droge, pa ju je neko vrijeme odgajala baka. "Zbog toga ne osuđujem olako druge ljude i jako sam otvorena prema svima. Više cijenim i stvari koje imam", rekla je svojedobno glumica.

Leigton je 2011. imala puno problema s majkom, a svoje su svađe odlučile riješiti na sudu. Međusobno su se sudski tužile zbog novca koje je glumica dala za liječenje mlađeg brata Alexandera, koji ima brojne zdravstvene probleme.

Navodno je njihova majka taj novac potrošila za uljepšavanje, botoks i ekstenzije, a ona je zatim podnijela protutužbu u kojoj je tužila kćer da je prekršila njihov ugovor, ali i za fizičko zlostavljanje. Tvrdila je da joj je Leighton usmeno obećala 10 tisuća dolara mjesečno, no dobivala je samo 7500 te je zatražila i novac za "žrtvovanje vlastite sreće" kada se zbog njezine glumačke karijere morala preseliti u Los Angeles.

Leighton ima Instagram, no ne objavljuje slike obitelji, dok njezin muž nije prisutan na društvenim mrežama. 

Ecija Ivušić priznala svoje najgore strepnje, pa ganula mnoge koji su joj pružili podršku