svaka čast!

Samo će rijetki prepoznati ovu ljepoticu s teškom prošlošću, a zbog ovog joj stvarno treba skinuti kapu

Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) +0 Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Galerija

Leighton Meester rodila je početkom rujna, a uhvaćena je tijekom surfanja s mužem Adamom Brodyjem i cijelo su se vrijeme smješkali.

Leighton Meester (34) najpoznatija je po ulozi zločeste Blair u popularnoj seriji "Tračerica", a njezin put do slave nije bio nimalo lak. 

Pogledaj i ovo Leighton Meester ( Foto: Instagram) Nije bilo lako Omražena tračerica otkrila detalje boravka u Hrvatskoj, jedna stvar joj je teško pala: "To nije bilo kul"

Leighton je viđena u Malibuu s glumcem, mužem Adamom Brodyjem (40) kako surfa, a supružnici su više vremena proveli ležeći nego stojeći na dasci. No cijelo su vrijeme imali osmijeh na licu i vidjelo se da se dobro zabavljaju.

Leighton i Adam inače jako paze na svoju privatnost, pa je ovo jedan od rijetkih trenutaka kada su uhvaćeni skupa, i to nakon što je ona rodila početkom rujna. Glumica je neprepoznatljiva i nakupila je višak kilograma, no rijetko koja žena bi se tako brzo nakon porođaja bacila na sportske aktivnosti. 

O sretnoj vijesti izlanuo se Brody tijekom gostovanja u showu "The Fun Time Boys Game Night Spectacular" prije dva tjedna. "Da, imam novu bebu. Imam dječaka i on je sin iz snova", rekao je glumac. Inače, supružnici su viđeni u travnju kako se šeću po Los Angelesu s kćeri Arlo Day (4), koja je bila u kolicima. Tada je Leigton pokazala trudnički trbuh i otkrila da čekaju prinovu. 

Meester i Adam, koji se proslavio u seriji "O. C.", inače dosta čuvaju svoju privatnost, stoga nije čudno što su tajili trudnoću. Par je uspio kriti dva mjeseca kada im se rodila kći Arlo 2015., ali i svoje vjenčanje godinu dana ranije koje nikada nisu htjeli potvrditi.

Zanimljivo je da je sama Leighton rođena u zatvoru u Teksasu, gdje je njezina majka služila kaznu zbog droge, pa ju je neko vrijeme odgajala baka. "Zbog toga ne osuđujem olako druge ljude i jako sam otvorena prema svima. Više cijenim i stvari koje imam", rekla je svojedobno glumica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Like my T-shirt? Hunger Action Month is underway and to show my support, I’m teaming up with @FeedingAmerica to highlight families in need. These inspirational T-shirts are just a reminder that when we come together, we can make an impact. This year, food banks across the country are facing increased demands because of the pandemic. You can make a difference this #HungerActionMonth. Take action with @FeedingAmerica to end hunger one helping at a time. www.FeedingAmerica.org/HAM

A post shared by Leighton Meester (@itsmeleighton) on

Leigton je 2011. imala puno problema s majkom, a svoje su svađe odlučile riješiti na sudu. Međusobno su se sudski tužile zbog novca koje je glumica dala za liječenje mlađeg brata Alexandera, koji ima brojne zdravstvene probleme.

Navodno je njihova majka taj novac potrošila za uljepšavanje, botoks i ekstenzije, a ona je zatim podnijela protutužbu u kojoj je tužila kćer da je prekršila njihov ugovor, ali i za fizičko zlostavljanje. Tvrdila je da joj je Leighton usmeno obećala 10 tisuća dolara mjesečno, no dobivala je samo 7500 te je zatražila i novac za "žrtvovanje vlastite sreće" kada se zbog njezine glumačke karijere morala preseliti u Los Angeles.

 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene