Dugo je nismo vidjeli

Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks-bomba, paparazzi su je ulovili u rijetkom izlasku i bez imalo šminke

Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) +0 Kim Basinger (Foto: AFP) Galerija

Kim Basinger nekad je bila jedna od najtraženijih glumica i rado viđeno lice na svim važnim događajima, a zadnjih godina gotovo da je nema nigdje.

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica 20. stoljeća, danas 67-godišnja Kim Basinger, proslavila se u 80-ima kao Bondova djevojka u filmu "Nikad ne reci nikad opet" koji joj je donio i status seks-simbola.

Pogledaj i ovo Kim Basinger (Foto: Profimedia) ipak je zaljubljena! Nekadašnja seks-bomba uhvaćena s muškarcem kojeg je godinama uspješno skrivala, mnogi su mislili da nema nikoga

I dok je svojevremeno bila najtraženija glumica i rado viđeno lice na svim važnim događajima, zadnjih se godina skriva od javnosti, a sve rjeđe je viđamo i na filmskom platu.

No paparazzi su je sada uspjeli uloviti ispred teretane u Los Angelesu gdje je bila na treningu.

Nenašminkanu i s raščupanom kosom, glumicu na fotkama nije lako prepoznati, a traga ne njezinu licu ostavili su i brojni estetski zahvati kojima se podvrgnula zadnjih godina.

Učestali odlasci na botoks i druge korekcije kumovali su i njezinim sve rjeđim holivudskim angažmanima, a sama je jednom prilikom priznala kako smatra da joj je naštetio i status seks-simbola jer, kada je ostarjela, sve su je manje htjeli angažirati za uloge.

Inače, Kim je od 1993. do 2002. godine bila u braku s Alecom Baldwinom s kojim ima kći Ireland i koji trenutno prolazi kroz težak period jer je na setu filma "Rust" slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins.

Prije njega Kim je bila u braku s vizažistom Rono Snyderom, a o njezinu ljubavnom životu nakon razvoda od Baldwina ne zna se ništa.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives se skinula do kraja pa se ogrnula bundom koja nije puno toga prekrila: "Opet će pasti Instagram!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kiefer Sutherland (Foto: AFP) Kiefer Sutherland (Foto: AFP) Kiefer Sutherland (Foto: AFP) Julia Roberts (Foto: AFP) +8 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Tri dana prije vjenčanja pobjegla je s njegovim najboljim prijateljem, dugo godina mu je trebalo da to preboli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene