"jednom u bilijun"

Potreseni Baldwin pred kamerama prvi put progovorio o snimateljici koju je slučajno ubio, a bol na licu nije mogao sakriti

Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Alec Baldwin prvi put je pred kamerama progovorio o kobnoj nesreći u kojoj je slučajno ubio snimateljicu Halynu Hutchins.

Američki glumac Alec Baldwin kazao je da je šokantna smrt snimateljice Halyne Hutchins, koju je on nenamjerno usmrtio pištoljem rekvizitom na snimanju filma, nesreća kakva se događa "jednom u bilijun", objavio je portal TMZ. 

Pogledaj i ovo showbuzz Pušteno u javnost Procurio novi, pomalo jezivi video sa seta na kojem je Alec Baldwin usmrtio kolegicu, vidi se puno toga

Baldwin i njegova supruga Hilaria razgovarali su s novinarima koji su ih pratili u automobilu Manchesteru, u saveznoj državi Vermont, i to je njegov prvi komentar u kameru otkako je Hutchins umrla nakon fatalnog ranavanja na setu vesterna "Rust".

Video pogledajte OVDJE.

Prethodno je na Twitteru objavio koliko žaluje zbog te tragedije i da potpuno surađuje s policijom u istrazi.

"Ona mi je bila poput obitelj. Nesreće se s vremena na vrijeme događaju na snimanjima filmova, ali nijedna poput ove. To je jednom u bilijun. Ona je bila moja prijateljica. Na dan kad sam došao snimati film u Santa Fe odveo sam je na ručak s ostalim producentima. Bili smo jako dobra ekipa i onda se sve ovo dogodi ", izjavio je potreseni Alec.

Nakon tragedije sve su glasniji pozivi da se bolje kontrolira oružje na filmskim setovima, a Baldwin kaže da je "za to jako zaintersiran", no nije mogao reći hoće li ikada više raditi s vatrenim oružjem na setu.

Kazao je da se snimanje "Rusta", koje je obustavljeno odmah nakon nesreće, neće nastaviti.

Baldwin, koji je bio producent i glavni glumac filma, vježbajući za scenu pritisnuo je okidač pištolja ne znajući da se u njemu nalazi pravi metak. Metak je prošao kroz tijelo snimateljice i zaustavio se u ramenu redatelja Joela Souze. Ona je umrla, a on je nakon kraćeg liječenja pušten iz bolnice.

Baldwinu je pištolj dodao pomoćnik redatelja i rekao mu da je "hladan", što znači da nema metak u cijevi.

Oružarka na setu, 24-godišnja Hannah Gutierrez u petak je objavila da "nema nikakvu ideju" odakle pravi metak na snimanju i kazala je da je poštivala sve sigurnosne protokole.

Baldwin je novinarima u subotu rekao da ne može komentirati istragu koja je u tijeku.

"Mi smo bili vrlo, vrlo dobro podmazana filmska ekipa i onda se ovakva tragedija dogodi", rekao je.

Za susret sa suprugom i sinom Haylene Hutcins kazao je da je bio preplavljen tugom.

(Hina) 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene